2019-03-29 16:33:44
Φωτογραφία για Πρόβλημα υγείας για τον Μπελαβίλα...
«Παγώνει» την προεκλογική του εκστρατεία Το 10ήμερο «πάγωμα» της προεκλογικής του εκστρατείας ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραια που υποστηρίζεται από τον...

ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μπελαβίλας, καθώς παρουσιάστηκε μια επιπλοκή σε ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί από το 2017.

Όπως σημειώνει ο κ. Μπελαβίλας σε σχετική του δήλωση, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα αυτό «για λόγους ηθικής τάξης και ειλικρίνειας προς τους πολίτες του Πειραιά, παρότι δεν συνηθίζεται σε παρόμοιες περιπτώσεις».

«Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου γνωρίζουν από το 2017 ότι αντιμετωπίζω ένα σοβαρό οφθαλμολογικό πρόβλημα (αποκόλληση αμφιβληστροειδούς) η οποία αποκαταστάθηκε. Τον τελευταίο μήνα παρουσιάστηκε μία επιπλοκή. Οι γιατροί μου μού ζήτησαν να μείνω αδρανής και υπό στενή παρακολούθηση για ένα δεκαήμερο, προκειμένου να προληφθεί οποιαδήποτε επιδείνωση. 

Για λόγους ασφαλείας, τόσο δικής μου όσο και της προεκλογικής μας εκστρατείας στον Πειραιά, αποφάσισα να ακολουθήσω κατά γράμμα τις οδηγίες», αναφέρει στη δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, υπογραμμίζοντας ότι η «η καμπάνια του «Πειραιάς για όλους» είναι σε πολύ καλά χέρια, διευθύνεται από τα θεσμικά όργανα του συνδυασμού, στα οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».

«Έχω την τύχη να με παρακολουθεί μία σπουδαία ιατρική ομάδα του ΕΣΥ από το 2017, την οποία και ευχαριστώ θερμά», καταλήγει στη δήλωσή του...

altsantiri.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έρχεται η Στάη με 'Open Mind'...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έρχεται η Στάη με 'Open Mind'...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ