2019-03-29 19:50:56
Φωτογραφία για Κοροϊδεύοντας τους φανατικούς...
Τάσος Παππάς

Τα είπαν στην τηλεόραση ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ και ο αρχηγός του VMRO.

Ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι επιτέθηκε στον Ζάεφ κατηγορώντας τον ότι οδήγησε τη χώρα σε συνθηκολόγηση και τόνισε πως «θα επιδιώξει να ανακτήσει η χώρα τις απώλειες και τις ζημιές που υπέστη από τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Φανταστείτε: Να εκλεγούν αυτός πρωθυπουργός εκεί, ο Κ. Μητσοτάκης εδώ και να συνεργαστούν (άλλωστε είναι συγγενή κόμματα) για να καταργήσουν την προδοτική (και για τα δύο κράτη!) συμφωνία.

Αν μάλιστα εκεί οριστεί υπουργός Εξωτερικών ο Γκρουέφσκι, παρά τα προβλήματα που έχει με τη Δικαιοσύνη, και εδώ ο Άδωνης Γεωργιάδης, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Το δούλεμα πάει σύννεφο γιατί ακόμη κι αν αυτό συμβεί ούτε ο Μίτσκοσκι θα καταργήσει τη συμφωνία ούτε ο Μητσοτάκης θα βάλει θέμα.

Απλώς αμφότεροι κοροϊδεύουν τους ψηφοφόρους τους, όπως τα ελληνικά δεξιά μέσα ενημέρωσης κοροϊδεύουν τους πελάτες τους παρουσιάζοντας για μαζικές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας τις αναιμικές συγκεντρώσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών (σκοπίμως αποφεύγουν τα γενικά πλάνα και εστιάζουν στα πρόσωπα), όπως διάφοροι επιχειρηματίες εξαπατούν τον κόσμο υποδυόμενοι τους υπερπατριώτες αλλά έχουν οικονομικά νταραβέρια με τους γείτονες εδώ και χρόνια και δεν τους ενοχλούσε καθόλου ότι τη χώρα τους την έλεγαν σκέτο Μακεδονία και τους κατοίκους της σκέτο Μακεδόνες.
efsyn.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ