2019-03-30 08:00:45
Φωτογραφία για Στρατηγός Συναδινός για Τσίπρα ,Αιγαίο και Τούρκους ενώ δηλώνει…. » Πρώτα η Ελλάδα, Πρώτα οι Έλληνες» (video)
Φίλες και φίλοι,

Διανύουμε την πιο καταστροφική περίοδο της διακυβέρνησης Τσίπρα και της αριστεράς στην Πατρίδα μας.

Ένας ανάξιος και ανίκανος πολιτικά πρωθυπουργός, ο οποίος έλαβε την εξουσία πριν από 4 χρόνια ξεγελώντας τον Ελληνικό λαό με ένα ανήθικο ψέμα, ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο. Αντί αυτού, τα εφάρμοσε με ιδιαίτερο ζήλο δεσμεύοντας την Ελλάδα για άλλα 99 χρόνια επιτήρησης και λιτότητας.

Ίσως, τον δικαιολογήσουν κάποιοι ότι παρέλαβε την Ελλάδα μεσούσης της οικονομικής κρίσης και δεν είχε άλλες επιλογές. Κατανοητό αν και παράδοξο, διότι και οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ σχεδίαζαν να κάνουν το ίδιο. Άρα, ποια η διαφορά τους;

Αυτό όμως που δεν συγχωρείται και αποτελεί εθνική μειοδοσία είναι το γεγονός ότι, πέρα από την οικονομική κρίση, ο Τσίπρας υιοθετώντας πλήρως την ακραία αριστερή ιδεολογία, δημιούργησε και δημιουργεί, επιπλέον, πολιτική και εθνική κρίση. Αρχικά, με την παράδοση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς και τώρα με την σχεδιαζόμενη παράδοση του Αιγαίου στους Τούρκους.


Έχοντας ως κύριο επιχείρημά του την οικονομική ανάπτυξη, επιδιώκει να εκχωρήσει χωρίς ίχνος ντροπής κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στην Τουρκία.

Να τους παραδώσει το μισό Αιγαίο, ανατολικά του 25ου μεσημβρινού, να ξεχάσει το Καστελόριζο, να περιορίσει την κυριαρχία μας επί της ελληνικής ΑΟΖ και να συνεκμεταλλευτεί τους υδρογονάνθρακες και τον ορυκτό πλούτο στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο. Σκοπεύει να αποτελέσει έναν σύγχρονο δούρειο ίππο της Πατρίδας μας.

Η Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση δηλώνει πως δεν διαπραγματεύεται με κράτη που δεν σέβονται τις διεθνείς συνθήκες, την κανονικότητα και τα κυριαρχικά δικαιώματα των γειτόνων τους.

Πρωτίστως δε, με την Τουρκία και το καθεστώς Ερντογάν. Διότι δεν αποτελεί αξιόπιστο συνομιλητή καθόσον κατέχει παράνομα το 37% της ομοεθνούς Κύπρου, παραβιάζει συνεχώς με το πολεμικό του ναυτικό το Αιγαίο και με την αεροπορία του το FIR Αθηνών, καλλιεργεί ανθελληνικές αντιλήψεις και αλυτρωτικές διαθέσεις μεταξύ Ελλήνων πολιτών εντός της Ελληνικής επικράτειας, προωθεί ορδές λαθρομεταναστών στην χώρα μας και την Ευρώπη και σχεδιάζει να λειτουργήσει την Αγιά Σοφιά, ένα σύμβολο χριστιανοσύνης, ως τζαμί.

Πλησιάζοντας λοιπόν ο καιρός προς τις εκλογές, Ευρωπαϊκές και Εθνικές, ως Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση καλούμε τον Ελληνικό λαό να επιλέξει ποιος ηγηθεί της Πατρίδας μας έχοντας κατά νου ότι, την απώλεια χρημάτων μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε με ιδρώτα και σκληρή δουλειά, την απώλεια όμως της εθνικής μας κυριαρχίας, θα πρέπει να την ξανακερδίσουμε με ανθρώπινες ζωές και αίμα.

Για αυτό, Πρώτα η Ελλάδα, Πρώτα οι Έλληνες
parapona-rodou
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ