2019-03-30 17:40:50
Φωτογραφία για Μπαράζ τηλεοπτικών αποχωρήσεων...
Τέλος για Γρηγόρη Γκουντάρα, Έλενα Τσαβαλιά και Άννα-Μαρία Βέλλη, ενώ έπεται και άλλη αποχώρηση.

ΦΩΤΟ Μπαράζ αποχωρήσεων τις τελευταίες ημέρες στα τηλεοπτικά κανάλια, με γνωστούς παρουσιαστές να λήγουν ξαφνικά τις συνεργασίες τους όπως έκαναν ήδη οι...

Γρηγόρης Γκουντάρας, Έλενα Τσαβαλιά και Άννα Μαρία Βέλλη. Ο Alpha μετράει μια «απώλεια», τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ενώ το κανάλι Open Beyond δύο (Έλενα Τσαβαλιά και Άννα Μαρία Βέλλη) με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο σύντομα και για τρίτη, καθώς φήμες θέλουν να έχει αρχίσει ήδη η αντίστροφη μέτρηση για την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. 

 Η πιο ηχηρή αποχώρηση της εβδομάδας ήταν εκείνη του Γρηγόρη Γκουντάρα από τον Aplha, που έφυγε από το κανάλι μετά από 14 χρόνια. Σε ανάρτηση στο Instagram ο Γρηγόρης Γκουντάρας ευχαρίστησε τον Δημήτρη Κοντομηνά, το οποίο χαρακτήρισε «άψογο εργοδότη» και αναφέρθηκε στην στήριξη που είχε όταν ο μικρός του γιος αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας. Ο δημοσιογράφος μίλησε όμως και για τους φίλους που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια στο κανάλι, ενώ εντύπωση προκάλεσε πως στο κείμενο δεν ανέφερε πουθενά την Ελένη Μενεγάκη, στο πλευρό της οποία υπήρξε τηλεοπτικά για πολλά χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κάπως έτσι το 2005,πέρασα το κατώφλι του AlphaTV,μετά από 10 χρόνια στον Ant1... NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ