2019-03-31 11:16:36
Φωτογραφία για Ο Κοτζιάς έκανε απάτη που δεν έχει ξαναγίνει στο ελληνικό δημόσιο...
"Μιλάμε για μια απάτη που δεν έχει ξαναγίνει στο ελληνικό δημόσιο. Ο κ. Κοτζιάς έστησε τον διαγωνισμό (για τις βίζες) και το κείμενο της προκυρηξης  στην Ευρώπη είναι διαφωρετικό από το κείμενο που είναι στην Ελλάδα. 

H συμβαση ακόμη δεν έχει δωθεί στην βουλή, ενώ η εταιρία αυτή δείχνει ζημιες  250 χιλιάρικα το χρόνο", αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος στους Τάκη Χατζή και Δημήτρη Καμπουράκη ("Ακραία Φαινόμενα", ΣΚΑΙ). "Τώρα αν πήρε χρήματα ο Κοτζιάς, θα το πει η Δικαιοσύνη", πρόσθεσε.

Για την περιπέτεια με την υγεία του: Ειμαι μάχιμος. Δεν με τελειώσανε. Πέρασα μια περιπέτεια με την υγεία μου, αλλά, όλα είναι καλά τώρα. Είμαι όρθιος και πολιτικά".

Για τις εκλογές: Οι εθνικές εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο, γιατί μέχρι τότε θα έχουν φανεί τα αποτελέσματα της εξόδου από τα μνημόνια. 

Για τα ενεργειακά: Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα ενεργειακά, καθώς, αν βγει "φλόγα" και επιβεβαιωθούν τα κοιτάσματα (στην Κρήτη για παράδειγμα), αλλάζει εντελώς η χώρα. 

Ωστόσο "υπάρχουν γεωτρήσεις στην Θεσσαλονίκη, που είναι επικίνδυνες να εκραγούν", αποκάλυψε. Εχω ενημερώσει τον υπουργό, αλλά ακόμη δεν έχω πάρει καμία απάντηση, πρόσθεσε. 

Για τις ευρωεκλογές: Δεν θα ειμαι μάλλον υποψήφιος στις ευρωεκλογές.. Δεν πάω εύκολα έξω. Πολλοί θέλουν να με στείλουν έξω. Δεν με θέλουν στο κοινοβούλιο.Ο ρόλος μου είναι εδώ. 
NoNews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ