2019-04-01 12:02:51
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τοποθετήθηκε άγαλμα με τη προτομή του τυχερού που κέρδισε το ΤΖΟΚΕΡ στη κεντρική πλατεία της Κατούνας, δίπλα στο σιντριβάνι!
            Ο τυχερός Κατουνιώτης έκρινε ότι τα χρήματα που κέρδισε στο ΤΖΟΚΕΡ να τα διαθέσει για να καλυφθεί το χρέος του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, το προερχόμενο από την εξωφρενική τιμή αγοράς χωραφιού για το βιολογικό, στα πουρνάρια της Κατούνας, ήτοι 177.500 ευρώ.

        Σήμερα θα γίνει η αποκάλυψη της προτομής του Κατουνιώτη ευεργέτη και στεφάνους από μενεξέδες και γιούλια θα καταθέσουν φορείς του τόπου. Επίσης η φιλαρμονική του Δήμου θα παιανίζει το "Μακεδονία Ξακουστή" και άλλα εμβατήρια. 

         Με γέλια υποδέχτηκε την είδηση η δημοτική αρχή και εμπιστευτικά δήλωσε: "Αυτό που χρειάζεται σήμερα ο τόπος είναι το μέγεθος της μίμησης. Δεν κοίταξε τον εαυτό του ο τυχερός και την οικογένειά του, ο οποίος μεγάλωσε ξυπόλητος στα καπνοχώραφα της Κατούνας αλλά θυμήθηκε το χρέος του δήμου και μπράβο του!!. Η πράξη του είναι συγκινητική.. κλαίμε... Περιμένουμε κι άλλους μιμητές...".... ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ. Καλή Πρωταπριλιά σε όλους και μη ξεχνάτε μπορεί να είναι και καλό να μας «κοροϊδεύουν» μόνο για μία μέρα!...

Καλό μήνα!!!
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ