2019-04-01 20:20:08
Φωτογραφία για 80χρονος κάλεσε το γραφείο κηδειών και μετά κρεμάστηκε
Σοκάρουν οι μακάβριες λεπτομέρειες για την αυτοκτονία 80χρονου στο χωριό

Δαφνούλα στην Ανδρίτσαινα της Ηλείας, ο οποίος κρεμάστηκε αφού πρώτα ειδοποίησε το γραφείο κηδειών και ενημέρωσε για τις προθέσεις του.

Ο 80χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του έξι μήνες μετά τον θάνατό της γυναίκας του. Ακόμα πιο σοκαριστική είναι η λεπτομέρεια ότι πριν κρεμαστεί στο μπαλκόνι του σπιτιού του, ειδοποίησε ο ίδιος το γραφείο τελετών, ζητώντας από τον υπεύθυνο να φροντίσει τις λεπτομέρειες της κηδείας του και να παραδώσει ένα σημείωμα στην κόρη του.

«Με πήρε το πρωί του Σαββάτου στις 6:22 και με ρώτησε αν με ξύπνησε. Του απάντησα «όχι» και συνέχισε λέγοντας, «και να σε ξυπνούσα, τέτοια ώρα θα πήγαινες για δουλειά»» ξεκινά την περιγραφή του στο ilialive.gr ο εκ των ιδιοκτητών του γραφείου τελετών στην Κρέστενα, Δημήτρης Αργυρόπουλος.

«»Θέλω να μου κάνεις μια χάρη» μου είπε, «αν μπορώ πολύ ευχαρίστως» του απάντησα. «Να πας σε ένα παντελόνι, να βρεις ένα χαρτί και να το δώσεις στην κόρη μου» μου είπε και τότε εγώ τον ρώτησα «σε ποιο παντελόνι να πάω; Γιατί δεν δίνεις εσύ το σημείωμα, έχει πεθάνει κανείς;»» συνεχίζει ο κ. Αργυρόπουλος την αφήγησή του.


Όταν ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών άκουσε τον 80χρονο να του απαντά «όχι, εγώ θα αυτοκτονήσω», τότε προσπάθησε να τον μεταπείσει λέγοντας του «δεν είναι σωστά πράγματα αυτά που σκέφτεσαι να κάνεις, σε παρακαλώ μην το κάνεις».

«Αυτό που σου λέω και να έρθεις να με πάρεις για να μην βρωμίσω και να μην πάρεις κανέναν να ενοχλήσεις» του είπε ο 80χρονος πριν να κλείσει το τηλέφωνο.

Ο 80χρονος την Κυριακή θα τελούσε το εξάμηνο μνημόσυνο για τη σύζυγό του και όσα έκανε δείχνουν ότι είχε προσχεδιάσει τις κινήσεις του.

«Φαινόταν πως είχε βάλει μια τάξη λίγο πριν φύγει. Δεν έδειχνε να είναι «αποδιοργανωμένη» προσωπικότητα. Ήταν ευγενής στην επικοινωνία μας και πραγματικά ο τρόπος του σε σκλάβωνε» εξήγησε ο κ. Αργυρόπουλος, που είχε αναλάβει την κηδεία της συζύγου του 80χρονου και τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σημειώνεται ότι πριν από 20 χρόνια το ζευγάρι είχε χάσει τον γιο του, μια απώλεια που είχε σημαδέψει τη ζωή τους.
tovima.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ