2019-04-02 00:53:33
Φωτογραφία για Συλλήψεις για 20 κιλά κοκαΐνης και 166.317 δισκία Ecstasy στη Ρόδο
Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 30 και 61 ετών, προχώρησαν πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου, μετά από καταδίωξη για 20 κιλά κοκαΐνης και 166.317 δισκία Ecstasy στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο εντατικών ελέγχων που διενεργούνται από Μικτό Κλιμάκιο Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου και του Τελωνείου Ρόδου στο λιμένα «Ακαντιάς», εντοπίστηκαν οι δράστες εντός οχήματος κατά τον κατάπλου πλοίου, όταν κατά την εκφόρτωσή του δεν σταμάτησαν σε σήμα στελέχους του Τελωνείου Ρόδου και εξήλθαν του λιμένα με αυξημένη ταχύτητα. Ακολούθησε συντονισμένη επιχείρηση καταδίωξης των δραστών, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την ακινητοποίηση του οχήματος πλησίον της Νέας Μαρίνας Ρόδου.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν στους χώρους αποσκευών του τριάντα πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους είκοσι κιλών και πεντακοσίων ενός γραμμαρίων, έντεκα πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν δισκία ECSTASY (MDMA), γκρι χρώματος, με λογότυπο το σήμα της εταιρείας AUDI, συνολικού μικτού βάρους είκοσι πέντε κιλών και διακοσίων δεκαέξι γραμμαρίων, δηλαδή περίπου 54.719 δισκία.


Ακόμη, έντεκα πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν δισκία ECSTASY (MDMA), ερυθρού χρώματος, με το λογότυπο »UPS», συνολικού μικτού βάρους είκοσι πέντε κιλών και εκατόν εξήντα έξι γραμμαρίων, δηλαδή περίπου 56.120 δισκία και έντεκα πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν δισκία ECSTASY (MDMA), γκρι χρώματος, με το λογότυπο »SILVER»,συνολικού μικτού βάρους είκοσι τεσσάρων κιλών και επτακοσίων εξήντα επτά γραμμαρίων, δηλαδή περίπου 55.478 δισκία.

Από τη Λιμενική Αρχή Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα 20,501kg κοκαΐνης και τα περίπου 166.317 δισκία ECSTASY, το χρηματικό ποσό των οχτώ χιλιάδων εκατό ευρώ, δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας, μία συσκευή GPS καθώς επίσης και το όχημα ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ