2019-04-02 08:56:20
Φωτογραφία για Ξεκινάμε, πάμε μακριά...
Το σύνθημα για μία νέα αρχή, με την ευχή να έχει μακρά πορεία, έδωσε για το Ποτάμι με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Ζεσταίνεται η μηχανή και από την Τετάρτη ξεκινάμε», έγραψε, προαναγγέλλοντας ότι από αύριο Τετάρτη και για όσο χρόνο μένει μέχρι τις ευρωεκλογές, ο ίδιος θα βρεθεί σε όλες τις πρωτεύουσες της χώρας και ενδιαμέσως σε δεκάδες άλλες πόλεις και χωριά. Μαζί του θα είναι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Ποταμιού, ο καθένας στην περιοχή που ξέρει πιο καλά και για τα θέματα που γνωρίζει πιο καλά. Στόχος τους, να συζητήσουν με τους πολίτες όλα όσα οι ίδιοι θεωρούν σημαντικά και όχι μόνο όσα εκείνοι σκέφτονται, αλλά και να δώσουν συνεντεύξεις Τύπου για όλους τους τοπικούς δημοσιογράφους, χωρίς αποκλεισμούς και υποδείξεις.

«Όταν, λοιπόν, δείτε ξαφνικά στα στενά της γειτονιάς σας ή στην πλατεία, το βαν του Ποταμιού, μη διστάσετε. Ελάτε να γνωρίσετε ένα κόμμα που καμία σχέση δεν έχει με όλα τα άλλα», λέει, προαναγγέλλοντας πως όπως το Ποτάμι έχει δύο όχθες, έτσι και βαν τους θα έχει δύο πλευρές, τη μία για τους νέους και την άλλη για το περιβάλλον. Για τα υπόλοιπα, δίνει ραντεβού με τους πολίτες…από κοντά...
matrix24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ