2019-04-02 10:55:15
Φωτογραφία για Τα συλλυπητήρια Τσίπρα-Μητσοτάκη...
...για την απώλεια του Λυριτζή «Ο Βασίλης Λυριτζής υπηρέτησε το δημοσιογραφικό λειτούργημα με αρχές και ευσυνειδησία. Για πολλά χρόνια η...

φωνή του ήταν η πρωινή μας συντροφιά» αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν, ξεχώρισαν το ήθος και την ανιδιοτέλεια που τον διέκριναν. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του» προσθέτει ο πρωθυπουργός.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, από την πλευρά του, έγραψε:

«Ο Βασίλης Λυριτζής ήταν ένας πολύ αξιοπρεπής και ποιοτικός δημοσιογράφος με τον οποίο έχω κάνει πολλές ουσιαστικές συζητήσεις. Λυπήθηκα πολύ για τον πρόωρο θάνατό του. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του» Ο Βασίλης Λυριτζής υπηρέτησε το δημοσιογραφικό λειτούργημα με αρχές & ευσυνειδησία.Για πολλά χρόνια η φωνή του ήταν η πρωινή μας συντροφιά. Όσοι είχαν τη τύχη να τον γνωρίσουν ξεχώρισαν το ήθος & την ανιδιοτέλεια που τον διέκριναν.Συλλυπητήρια στην οικογένεια & τους οικείους του.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 2 Απριλίου 2019

Ο Βασίλης Λυριτζής ήταν ένας πολύ αξιοπρεπής και ποιοτικός δημοσιογράφος με τον οποίο έχω κάνει πολλές ουσιαστικές συζητήσεις. Λυπήθηκα πολύ για τον πρόωρο θάνατό του. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 2 Απριλίου 2019
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ