2019-04-02 15:00:07
Φωτογραφία για Αυτή είναι η διαφορά του Χιμένεθ από τον Ουζουνίδη
Η ΑΕΚ ολοένα και γίνεται καλύτερη και σοφότερη μετά και την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της και αυτό αναγνωρίζεται πλέον από όλους. Μάλιστα η εμφατική νίκη επί του Παναιτωλικού η οποία ταυτόχρονα έδειξε σοβαρότητα και εμπιστοσύνη αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πως τα λάθη της φετινής σεζόν στοίχισαν και με το παραπάνω το κάτι καλύτερο από αυτή την ομάδα.

Τι διαφορετικό πράττει επί θητείας του ο Ανδαλουσιανός σε σχέση με τα πεπραγμένα του Ουζουνίδη; Μα φυσικά επαναφέρει το καλό κλίμα στα αποδυτήρια δείχνοντας εμπιστοσύνη παράλληλα σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του. Γνωρίζει τη δεδομένη στιγμή ότι ο προκάτοχος του είχε δουλέψει πάνω σε λάθος στερεότυπα και ότι με το υπάρχον υλικό η προτεραιότητα και η βάση που πρέπει να δώσει είναι στο να ξανά επαναφέρει την σκληροτράχηλη άμυνα και το απροσπέλαστο κέντρο που άλλωστε χάρη σε αυτές τις δύο ζώνες η ΑΕΚ κατάφερε πέρσι να κερδίσει το πρωτάθλημα
. Γνωρίζει από την άλλη ότι το υλικό είναι περιορισμένο, όμως από την άλλη αξιοποιεί τον κάθε ένα ποδοσφαιριστή του ακόμα και από θέσεις που ούτε οι ίδιοι θα μπορούσαν να πιστέψουν ότι μπορούν να βοηθήσουν πιο ουσιαστικά την ομάδα (βλ. Κλωναρίδη σε θέση δεξί μπακ-χαφ). Τι μπορεί εν τέλει να κερδίσει η ΑΕΚ από τη φετινή σεζόν; Μα φυσικά μια καλή προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν, ένα μάζεμα που μαζί με το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της το καλοκαίρι και νέους εντεκαδάτους παίκτες, θα την βοηθήσει να επανέλθει σε πρωταθληματικούς ρυθμούς. Ανεξάρτητα με το αν πάρει ή όχι το κύπελλο… Με Μανόλο στο… «τιμόνι» όλα γίνονται!

Πηγή: aek1924.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ