2019-04-02 17:20:18
Φωτογραφία για Διεκδίκηση Φερεντίνου από άλλο κανάλι...
Ανεπίσημα έχουμε μπει στη μεταγραφική περίοδο παρά το γεγονός ότι η τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται εν εξελίξει. Στο πλαίσιο αυτό, τα κανάλια αναζητούν στελέχη από άλλα κανάλια κάνοντας το δικό

τους “παζάρι”. Στον ΣΚΑΪ δε, αναζητούν διακαώς ένα τηλεπαιχνίδι το οποίο θεωρούν ότι θα αποτελέσει το τέλειο lead in για το Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων που το τελευταίο διάστημα έχει υποφέρει πολλά στο κανάλι του Ν. Φαλήρου.

Έτσι, τα στελέχη του ΣΚΑΪ όχι μόνο προσέγγισαν αλλά έκαναν και επίσημη πρόταση στον μετρ του είδους, που δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Φερεντίνο. Τι κι αν Χρήστος ανήκει στο δυναμικό του ALPHA παρουσιάζοντας τα τελευταία χρόνια το “Deal”; Φέτος το συμβόλαιό του λήγει με το κανάλι και θεώρησαν ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Μάλιστα, η πρόταση πέρα από την παρουσίαση παιχνιδιού περιελάμβανε και ένα βραδινό σόου.

Τώρα θα με ρωτήσετε ποια ήταν η απάντηση του Χρήστου Φερεντίνου. Η απάντηση ήταν ένα μεγαλεπήβολο “όχι” στον ΣΚΑΪ κι αυτό γιατί όπως ο ίδιος είπε προτεραιότητα έχει ο ALPHA με τον οποίο ήδη έχει ξεκινήσει τις επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του, κι από ό,τι μαθαίνω μάλιστα είναι και σε πολύ καλό δρόμο με “Deal” ή χωρίς “Deal” για την ερχόμενη σεζόν.

tinasmess.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ