2019-04-02 21:29:28
Φωτογραφία για Η Foxconn θα ξεκινήσει την παραγωγή του iPhone X και XS στην Ινδία
Η Foxconn θα ξεκινήσει την παραγωγή αρκετών μοντέλων iPhone στην Ινδία στο επόμενο διάστημα. Αυτό αναφέρεται από τους δημοσιογράφους του Reuters.  

Η Foxconn, ένας από τους βασικούς κατασκευαστές του iPhone, θα ξεκινήσει την κατασκευή των smartphone της Apple στην Ινδία. Σύμφωνα με δημοσιογράφους του Reuters, τις επόμενες εβδομάδες, η εταιρεία θα ξεκινήσει την παραγωγή δοκιμαστικής σειράς smartphone iPhone X και iPhone. Σύμφωνα με το Reuters, αυτό "θα φέρει την επιχείρηση της Apple στην Ινδία σε νέο επίπεδο".

Το iPhone X και XS δεν είναι τα πρώτα smartphones της Apple που θα κατασκευαστούν στην Ινδία. Έτσι, η τοπική εταιρεία Wistron συναρμολογεί ήδη πιο προσιτά iPhones SE, 6s και 7 στην επικράτεια της χώρας. Η δημοσίευση σημειώνει επίσης ότι η Apple είχε στο παρελθόν επιδιώξει να μεταφέρει μερικώς την παραγωγή iPhones κορυφαίας τεχνολογίας στην Ινδία στις αρχές του 2019. Αυτή η απόφαση της αμερικανικής εταιρείας εξηγείται από την επιθυμία να προστατευθούν σε σχέση με τους κινδύνους που συνδέονται με τον συνεχιζόμενο εμπορικό πόλεμο μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ