2019-04-03 15:20:12
Φωτογραφία για Το πάρτι της ένωσης Down Town – “ΝΕΩΝ”...
...με μπόλικο υαλουρονικό και Bella ciao Αν και η είδηση της χθεσινής ημέρας στον πρώην ΔΟΛ και νυν ALTER EGO AE ήταν η έγκυρη καταβολή της μισθοδοσίας στους εργαζόμενους των “ΝΕΩΝ”, του “Βήματος” και των sites… Το πάρτυ που...

ακολούθησε στο Hotel Ermou λόγω της συνεργασίας Down Town – ΝΕΩΝ βάλθηκε να κλέψει τις εντυπώσεις! Η πληθώρα όμορφων γυναικών, δημοσιογράφων του συγκροτήματος, αλλά πάνω από όλα η παρουσία του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη μοιραία μονοπώλησαν το ενδιαφέρον!

Όλη τη νύχτα οι περισσότεροι είχαν πλευρίσει τον πρόεδρο και το “ξεσκόνισμα” έπεφτε σύννεφο αγνοώντας τα ανθυποσελεμπρετοι, κάτι δευτεροκλασάτους πανελίστες, βλεφαρίδες, υαλουρονικά και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις!

Μέσα σε όλους και ο Ρέμος που εσχάτως συνοδεύει τον Μαρινάκη στις εξόδους του… Ενώ στο stage οι Onirama που είναι χάρμα (υποδύονταν το συγκρότημα)! Χαμός έγινε όταν επιχείρησαν – λόγω Casa de Papel, να ερμηνεύσουν το “Bella ciao”, αλλά τους πρόδωσε το μακεδονικό αξαν και το παχύ λα!

Η βραδιά έκλεισε με τους προσκεκλημένους να φεύγουν με μια κόκκινη τσάντα με το τεύχος του περιοδικού που το Σάββατο θα είναι ένθετο στα “ΝΕΑ”, η οποία επιπλέον μέσα είχε ενα κόκκινο σημειωματάριο και δυο κόκκινα μολύβια! Revolution!...

enimerosi24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ