2019-04-04 00:22:36
Φωτογραφία για Ο ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ απο τη Βόνιτσα, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα
             Ο Μιχαλάτος Παναγιώτης, ένα αξιόλογο άτομο κοινωνικά και πολιτικά ενεργό, με οράματα και ιδέες για την πόλη της Βόνιτσας και αρκετά δραστήριος και ικανός να προσφέρει στα δρώμενα της περιοχής μας αλλά και της περιφερειακής ενότητας Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα, πιστός στις ιδέες, τα ιδανικά και τα πιστεύω του κατεβαίνει ως Περιφερειακός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Κατσιφάρα με το συνδυασμό ««Δυτική Ελλάδα Δικαίωμα στην Πρόοδο».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

        Ο Μιχαλάτος Παναγιώτης γεννήθηκε το 1960 στη Λευκάδα, είναι έγγαμος, έχει 4 παιδιά και είναι κάτοικος της Νέας Καμαρίνας Βόνιτσας του δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

       Το 1977 διορίστηκε μόνιμος υπάλληλος στην Υπηρεσία Εγγείων Βελτιώσεων (ΥΕΒ) Αγρινίου όπου παρέμεινε έως το 1987. Το ίδιο έτος παραιτήθηκε και έκτοτε δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας με την ιδιότητα του Εμπειροτέχνη Τεχνικών Έργων.....      Η ενασχόλησή  του με την πολιτική ξεκινά από τα μαθητικά χρόνια χαρακτηριζόμενος ως ανένταχτος αριστερός.

        Το 1989 εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ, το 1990 διετέλεσε σύνεδρος στο Β΄ Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, μέλος επαρχιακού γραφείου και για πολλά χρόνια μέλος Συντονιστικών Επιτροπών της οργάνωσης Βόνιτσας.

       Το 2012 υπήρξε μέλος της Επιτροπής Αγώνα Κοινωνικής Συμφωνίας Αιτ/νίας και έναν χρόνο μετά, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και της οργάνωσης μελών Βόνιτσας.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ