2019-04-04 08:00:29
Φωτογραφία για Συνελήφθησαν τέσσερις διακινητές σε Έβρο και Ροδόπη - Απετράπη η είσοδος 130 μεταναστών
Οι συλληφθέντες εμπλέκονται σύμφωνα με την αστυνομία σε υποθέσεις διευκόλυνσης εισόδου και παράνομης μεταφοράς προσφύγων και μεταναστών που δεν διέθεταν νόμιμα έγγραφα.

Τέσσερις διακινητές συνελήφθησαν την Τρίτη στον Έβρο και τη Ροδόπη, σε τρεις διαφορετικές υποθέσεις διευκόλυνσης παράνομης μεταφοράς προσφύγων και μεταναστών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην πρώτη περίπτωση, στην περιοχή Μαρασίων Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν 23χρονο αλλοδαπό υπήκοο, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, οκτώ μετανάστες που δεν διέθεταν νόμιμα έγγραφα.

Στη δεύτερη περίπτωση στην περιοχή Λαβάρων, αστυνομικοί συνέλαβαν ακόμη έναν 23χρονο και έναν 19χρονο, επίσης αλλοδαπούς, διότι τους εντόπισαν να μεταφέρουν παράνομα, από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, τρεις ακόμη μετανάστες.


Με τη σύλληψη των δραστών στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, σύμφωνα με την αστυνομία, απετράπη η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος σε άλλους 130 περίπου μετανάστες, οι οποίοι ανέμεναν επί τουρκικού εδάφους.

Στη τρίτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης — Κομοτηνής, αστυνομικοί συνέλαβαν 63χρονο, αλλοδαπό υπήκοο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγό και να μεταφέρει παράνομα 14 μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει στο εσωτερικό του οχήματος.

Η σχετική δικογραφία για τον 63χρονο περιλαμβάνει το αδίκημα της πλαστογραφίας, καθόσον βρέθηκαν στο εσωτερικό του φορτηγού τέσσερις πλαστές άδειες κυκλοφορίας των αρχών της Βουλγαρίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ