2019-04-04 10:16:04
Φωτογραφία για ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση βλάπτει σοβαρά την Υγεία
Συντάκτης: Virus

Εικονικές προσλήψεις, ψέματα και περικοπές στην Υγεία καταλογίζει στο Μαξίμου και την Αριστοτελους το Κίνημα Αλλαγής.

Το ΕΣΥ είναι όμηρος των ανίκανων, καταγγέλλει το Κίνημα Αλλαγης, με αφορμή τα προβλήματα που εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο στα νοσοκομεία και τις δομές ΠΦΥ της χώρας.

«Με εικονικές προσλήψεις, ψέματα διαρκείας και περικοπές στη χρηματοδότηση, ούτε τα Χειρουργεία μπορούν να λειτουργήσουν, ούτε οι λίστες ακτινοθεραπείας μπορούν να περιοριστούν, ούτε η συντήρηση κτιρίων και εξοπλισμού να πραγματοποιηθεί», αναφέρει η ανακοίνωση του Κινήματος.

Καταγγέλλοντας όσα συμβαίνουν σε Νοσοκομεία, κανει λόγο για ανικανότητα, η οποία σε συνδυασμό «με την «φούσκα» των ΤΟΜΥ και την εγκατάλειψη των Κέντρων Υγείας, έχει οδηγήσει σε πλήρη διάλυση την ΠΦΥ και έχει αφήσει χωρίς συμβεβλημένους γιατρούς 9.5 εκατ. Ελληνίδες και Έλληνες». Το ΚΙΝΑΛ χαρακτηρίζει μοιραιο τον Αλέξη Τσίπρα και δίδυμο της καταστροφής στην Υγεία την ηγεσία της Αριστοτέλους. «Είναι οι ίδιοι που έταζαν μείωση της συμμετοχής στα φάρμακα και κατέληξαν να «παίρνουν» μια σύνταξη το χρόνο, από κάθε συνταξιούχο ,αυξάνοντας και τις εισφορές και τη συμμετοχή και τις τιμές στα Φάρμακα», αναφέρει.


Ξεκαθαρίζει, λοιπόν, πως «αυτή η Κυβέρνηση πρέπει να φύγει όσο μένει βλάπτει σοβαρά την Υγεία».

Το Κίνημα Αλλαγής προτείνει ως λύση το συγκεκριμένο και κοστολογημένο σχέδιο, που έχει δημοσιοποίησει, υποστηρίζοντας ότι εγγυάται την αναγέννηση του ΕΣΥ με ισχυρή Π.Φ.Υ και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για όλους τους Έλληνες.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ