2019-04-04 10:55:20
Φωτογραφία για Συνεχίζει την ανανέωση η Φώφη...
Το ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής συνεχίζει να επανδρώνει η Φώφη Γεννηματά, επιμένοντας στην ανάγκη της ανανέωσης.

Μετά την ανανέωση, με φρέσκα πρόσωπα στο κόμμα, η οποία εμφανώς της... βγήκε, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο στο ευρωψηφοδέλτιο. Σήμερα το απόγευμα αναμένεται, εκτός πολύ μεγάλου απροόπτου, να έχει συνάντηση με τον 33χρονο Γιάννη Δάλμα, που εργάζεται ως σύμβουλος για θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και ανισοτήτων στην Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είναι μέλος του κοινωνικού δικτύου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES) και ξέρει όσο λίγοι τη λειτουργία της ΕΕ.

Γεννημένος στον Πειραιά, ο Γιάννης Δάλμας σπούδασε οικονομικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με ειδίκευση στις πολιτικές Υγείας και έχει εργαστεί ως σύμβουλος πολιτικής και επικοινωνίας τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων μέλος της ομάδας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωπαϊκές και τις εθνικές εκλογές του 2009, ενώ υπήρξε σύμβουλος του υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου και επιστημονικός συνεργάτης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Από τα πλέον σημαντικά ‘όπλα’ στην φαρέτρα του, ωστόσο, είναι η ‘φρεσκάδα’ όχι μόνο λόγω ηλικίας, αλλά κυρίως λόγω απόψεων. Ομοίως και ο σπάνιος χαρακτήρας του που τον κάνει ιδιαιτέρως αγαπητό στο... όλον Κίνημα Αλλαγής, ανεξαρτήτως ‘γενεάς’ στην οποία ανήκει κανένας ή συνιστώσας από την οποία προέρχεται...
matrix24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ