2019-04-04 13:08:00
Φωτογραφία για ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚOΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΕΣΘΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ…
Έχουμε επανειλημμένα τονίσει το μέγεθος του αυθεντικού ταλέντου, που διαθέτουν οι κομμουνιστές στην διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Κάθε φορά, όμως, είναι αλήθεια μαθαίνουμε και κάτι παραπάνω, καθώς η τεχνική τους, το θράσος, ο κυνισμός δεν έχουν όρια.

Και βέβαια θα πρέπει να μπορούμε να ξεχωρίζουμε σιγά σιγά και τους ειδικούς, τους πολλά υποσχόμενους για το μέλλον, τους πιο κωλοπετσωμένους, τους πιο προπονημένους στο δύσκολο αυτό έργο. Ομολογούμε ότι μέχρι τώρα έχουμε αδικήσει ορισμένες χαρακτηριστικές περιπτώσεις, και ταπεινά ζητούμε συγγνώμη και προτιθέμεθα να επανορθώσουμε με κάθε τρόπο Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και αυτή του Δημήτρη Τζανακόπουλου του άξιου κυβερνητικού εκπροσώπου της λαοπρόβλητης κομμουνιστικής κυβέρνησης του καταπέλτη Αλέξη Τσίπρα και οι δηλώσεις του σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑLPHA με αφορμή την υποψηφιότητα της Μυρσίνης Λοΐζου και την απόσυρσή της εξ αιτίας του γεγονότος ότι «ξέχασε» να δηλώσει τον θάνατο της μητέρας της και εισέπραξε €52.000 για 69 μήνες, οφειλή που με τις προσαυξήσεις έφθασε το συνολικό ποσό των 94.000 ευρώ.


Απολαύστε τον κύριο κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Τζανακ.: «Αυτό το οποίο καταλαβαίνω εγώ από όλη αυτή την προσπάθεια, αν θέλετε, να αμαυρωθούν να στοχοποιηθούν πρόσωπα είναι ότι η ΝΔ και ο φιλικός της τύπος έχει βάλει σε λειτουργία μια απίστευτη κρεατομηχανή, η οποία στοχοποιεί συγκεκριμένους ανθρώπους και συγκεκριμένα πρόσωπα για λόγους που έχουν να κάνουνε με το ότι θέλουνε να δημιουργήσουνε μια υγειονομική ζώνη γύρω από τον Συριζα, δηλαδή κανένας να μην έχει το θάρρος να βάλει την προσωπική του ζωή στο στόχαστρο, κινητοποιούμενος και διατειθέμενος να συμπαραταχθεί με τον Συριζα, εμείς το έχουμε στηλιτεύσει ως πολιτική πρακτική, το έχουμε επισημάνει ότι πρόκειται για μια απολιτική πρακτική, η οποία δεν ταιριάζει σε μια σοβαρή….».

Δημ.: «Αν όμως συμβαίνει αυτό…».

Τζανακ.: «Είμαι απολύτως βέβαιος ότι η κ. Μυρσίνη Ζορμπά δεν παίρνει τα χρήματα αυτά…».

Δημ.: «Αν κατάλαβα καλά, το δημοσίευμα λέει ότι έχει καταδικαστεί γι’ αυτό…».

Τζανακ.: «Εγώ δεν μπορώ να σχολιάσω τις λεπτομέρειες μιας υπόθεσης, δικαστικής την οποία δεν την γνωρίζω, είμαι βέβαιος ότι θα δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις, επισημαίνω, όμως, το γεγονός ότι η στοχοποίηση που γίνεται από την ΝΔ εναντίον συγκεκριμένων προσώπων, ακούσαμε μέχρι ότι η κ. Λοΐζου και ο κ. Πλουμπίδης είναι ένοχοι οικογενειοκρατίας και νεποτισμού, πρόκειται σας λέω για στοχοποίηση…».

Η συνέχεια είναι γνωστή, η Μυρσίνη Λοΐζου αναγκάζεται να παραιτηθεί δεχόμενη ότι τα πήρε …εν αγνοία της.

Έχουμε και λέμε. Είναι γνωστόν ότι τα επιτελεία κάθε κόμματος ξετινάζουν κάθε υποψηφιότητα είτε δική τους είτε του αντιπάλου, ώστε στην πρώτη περίπτωση να μην εκτεθούν και στην δεύτερη να προκαλέσουν το μεγαλύτερο δυνατό πολιτικό κόστος στην αντίπαλη όχθη. Είναι λοιπόν σχεδόν αδύνατον να πιστέψουμε ότι τα κομματικά επιτελεία του Συριζα δεν κινήθηκαν προκαταβολικά μ’ αυτόν τον τρόπο, ότι αγνοούσαν το πρόβλημα, ότι αιφνιδιάστηκαν από τις «αποκαλύψεις». Η στάση του κυβερνητικού εκπροσώπου σ’ αυτή την συνέντευξη είναι άκρως χαρακτηριστική. Και ο λόγος είναι απλός. Ο Τζανακόπουλος τοποθετείται μετά την δημοσιοποίηση του «σκανδάλου», γνωρίζει καλά, όταν προβαίνει στις παραπάνω δηλώσεις, όλη την «εικόνα», δηλαδή τις δικαστικές αποφάσεις πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια, το ύψος του ποσού που εισέπραξε η Λοΐζου, την έκταση των αντιδράσεων και φυσικά το λεγόμενο πολιτικό κόστος, που διακυβεύεται για το κόμμα του και την κυβέρνηση την οποία εκπροσωπεί.

Παρ’ όλα αυτά δηλώνει απολύτως βέβαιος ότι η Λοΐζου δεν έχει πάρει τα χρήματα. Προσέξτε, απολύτως βέβαιος. Αυτό σημαίνει ένα και μόνο πράγμα. Ο Τζανακόπουλος και προφανώς και ορισμένοι ακόμη είχαν ήδη εισηγηθεί, το κόμμα να προχωρήσει απτόητο με την υποψηφιότητα Λοΐζου, μη δίνοντας καμμία σημασία στο «σκάνδαλο», μιλώντας για «λειτουργία κρεατομηχανής, η οποία στοχοποιεί»… Δεν δίνουμε σημασία στο ασυνάρτητο της έκφρασης τους. Η κρεατομηχανή που λειτουργεί, δεν στοχοποιεί κάνει ευνόητα κάτι άλλο… Αλλά εκεί θα κολλήσουμε τώρα;

Τί πρότεινε, λοιπόν, ο Τζανακόπουλος και προφανώς το κομματικό παρεάκι στο οποίο ανήκει; Προχωράμε κανονικά. Τους αγνοούμε όλους και πρώτα απ’ όλα τον κόσμο που παρακολουθεί. Τους βγάζουμε στεγνά όλους τρελλούς και ζητάμε και τα ρέστα από επάνω.

Λ.
πηγή
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ