2019-04-04 20:44:19
Φωτογραφία για Οι κουτοπονηριές έχουν κοντά ποδάρια...
Ήταν θέμα χρόνου να βρεθεί η Νέα Δημοκρατία απέναντι σε «αυθόρμητες» διαμαρτυρίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η ηγεσία της πίστευε ότι η καταψήφιση της συμφωνίας θα της εξασφάλιζε ασυλία και θα τη βοηθούσε να κερδίσει πόντους στο ακροατήριο των εθνικιστών.

Αυτό που δεν καταλαβαίνει –άγνοια του κινδύνου λέγεται– είναι ότι η Ακρα Δεξιά τα θέλει όλα, κι αν δεν τα πάρει δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να στραφεί εναντίον σου, ακόμη κι αν εσύ της κλείνεις το μάτι φιλικά, ακόμη κι αν δεν αποδοκιμάζεις τους τραμπουκισμούς της.

Το προηγούμενο διάστημα, όσο στο στόχαστρο της Ακρας Δεξιάς βρισκόταν μόνον η κυβέρνηση, τα στελέχη της Ν.Δ. δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους. Νόμιζαν ότι θα έμεναν στο απυρόβλητο. Γι’ αυτό και οι ανόητες δηλώσεις του αρχηγού και των πρωτοκλασάτων παραγόντων του κόμματος, του τύπου «αν τολμάτε, κ. Τσίπρα, κάντε περιοδείες στη Βόρεια Ελλάδα χωρίς τις μεραρχίες των ΜΑΤ».

Γιατί όμως οι φανατικοί τα βάζουν με τη Νέα Δημοκρατία; Γιατί δεν έχουν πειστεί από τις διαβεβαιώσεις του κ. Μητσοτάκη, ότι υπηρετεί έναν υγιή πατριωτισμό; Γιατί λοιδορούν ένα κόμμα που δεν στήριξε την «προδοτική» Συμφωνία των Πρεσπών;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Τάσου Παππά, ΕΔΩ
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ