2019-04-04 21:27:21
Φωτογραφία για Όταν τα μίντια έψαχναν τον Κοσκωτά...
Τώρα δίνει συνέντευξη στην Ελεύθερη Ώρα Ο Σταύρος Κοσκωστάς άφησε τις σκιές της ιδιώτευσης και βγήκε στο φως της δημοσιότητας: είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά! Δικαίωμα του καθενός που στιγμάτισε με τα ίδια του τα χέρια τη... ζωή του, να επιχειρεί την πλήρη, την απόλυτη, επανένταξη. Ο Κοσκωτάς υπήρξε στα χρόνια που μεσουράνησε η αυθεντία της διαφθοράς.

Βρήκε γόνιμο πολιτικό έδαφος για να δράσει και οργίασε. Πλήρωσε, δικάστηκε, καταδικάστηκε, αποφυλακίστηκε και αποσύρθηκε (ευφυώς θα λέγαμε) από τα φώτα.

Πολλοί δημοσιογράφοι-λαγωνικά, εφημερίδες, κανάλια και ραδιόφωνα, για πολλά χρόνια βάλθηκαν να μάθουν πώς ζει, να περιγράψουν τις κινήσεις του, να του πάρουν μια συνέντευξη, μια δήλωση, μια φωτογραφία.

** Παπαράτσι ακροβολίστηκαν στην κεντρική οδική λεωφόρο των βορείων προαστίων για να καταγράψουν ένα πέρασμά του.

** Ρεπόρτερ έψαχναν να τον εντοπίσουν και, κυρίως, να τον πείσουν να μιλήσει. Αδύνατον! 


Και να που τώρα ο Κοσκωτάς βγήκε για να δώσει ολόκληρη συνέντευξη για τη υποψηφιότητά του στην εφημερίδα των προφητειών, της κινδυνολογίας και των... σεξιστικών τίτλων, την  Ελεύθερη Ώρα, με ό,τι μπορεί να σημαίνει το Μέσο που επελέγη.

Δημοσιογραφική επιτυχία αυτό δεν το λες. Κάθε πράγμα έχει αξία στον καιρό του. Όπως στον καιρό της θα είχε αξία μια συνέντευξη του Κοσκωτά. Τώρα είναι μπογιά που πέρασε. Σαν να αγοράζεις Μερσεντές του 1970 από πέμπτο χέρι. Ή σαν να τα φτιάχνεις με μια παλιά σεξοβόμβα στα εβδομήντα της.

harddog-sport.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ