2019-04-04 23:25:45
Φωτογραφία για Κυριάκος, όπως Κυριάκος…
Του αρέσει, όπως είπε στην Έλλη Στάη (Open), που στον δρόμο οι πολίτες τον αποκαλούν με το μικρό του όνομα, Κυριάκο. Στην παρατήρηση, ότι αυτό το προνόμιο το είχαν λίγοι πολιτικοί, όπως ας πούμε ο Ανδρέας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέφυγε να το σχολιάσει και διέφυγε με το ευφυολόγημα «Κυριάκος, όπως Κυριάκος».

Είπε, πως δεν γνωρίζει, πότε ο κ. Τσίπρας έχει στο μυαλό του να κάνει εκλογές. Το σίγουρο όμως είναι πως στις 26 Μαΐου έχουμε εκλογές και οι πολίτες θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα. Κατά τη γνώμη του, η ΝΔ θα έχει μία ευρεία νίκη και το ίδιο πιστεύει πως θα συμβεί και στις εθνικές εκλογές.

Παραδέχτηκε πως το όνομα «Μητσοτάκης» τον βοήθησε όταν μπήκε στον πολιτικό στίβο, αλλά στη συνέχεια δούλεψε πολύ, για να φτάσει εκεί που έφτασε. Υπογράμμισε μάλιστα, πως στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος, αυτός ήταν το αουτσάιντερ, αλλά κατάφερε να κερδίσει.

Κατά τ’ άλλα, απ’ όλη την κουβέντα που είχε με την Έλλη Στάη, παρ’ ότι δεν ήθελε να το παραδεχθεί ευθέως, άφηνε να φανεί η βεβαιότητα του πως αυτός θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός…
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ