2019-04-05 19:21:41
Φωτογραφία για Fake news...
...ακόμα και για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος Στη διάψευση της είδησης που τον ήθελε να έχει εισηγηθεί να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με 25.000 εισιτήρια συνολικά, σε περίπτωση που το...

ζευγάρι θα είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ προχώρησε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Η ενημέρωση της ΓΓΑ:

«Δημοσίευμα που έχει κυκλοφορήσει και θέλει τον Υφυπουργό Αθλητισμού να έχει εισηγηθεί συγκεκριμένο αριθμό φιλάθλων για τον τελικό του Κυπέλλου είναι παντελώς ανυπόστατο.

Ο κ. Βασιλειάδης ουδέποτε ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο ζήτημα. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ακόμη δεν έχει προκύψει το ζευγάρι του τελικού και κατά συνέπεια δεν υπάρχει σχετικό επιχειρησιακό πλάνο από την ΕΛ.ΑΣ.

Αγαπητοί συνάδελφοι πριν αναδημοσιεύσετε αντίστοιχες «ειδήσεις» που αποτελούν τον ορισμό των fake news σας υπενθυμίζουμε πως έχετε τη δυνατότητα να διασταυρώνετε τις πληροφορίες επικοινωνώντας με το Γραφείο Τύπου της ΓΓΑ».

Από την ΕΠΟ επίσης δεν έχουν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά παράλληλα δεν σκέφτονται κάποια αλλαγή σε σχέση με την έδρα του τελικού. Όλα δείχνουν ΟΑΚΑ, όμως, οι όροι διεξαγωγής θα ξεκαθαρίσουν από βδομάδα. Υπάρχουν «φωνές» πάντως ακόμα και άδειες εξέδρες όπως είχε συμβεί και στο πρόσφατο ΑΕΚ-Ολυμπιακός.
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ