2019-04-05 20:06:54
Φωτογραφία για «Το ΚΙΝΑΛ όφειλε να ανταποκριθεί...
...στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ» Για την προοδευτική συμμαχία και τους στόχους της με αφορμή την εκδήλωση στις 6 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο στο Γαλάτσι μίλησε στον...

105,5 Στο Κόκκινο ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας, υποστηρίζοντας ότι το Κίνημα Αλλαγής κάνει λάθος στην προσέγγισή του και όφειλε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το μέτωπο των προοδευτικών δυνάμεων συγκροτείται από εκείνους που είναι απέναντι στον Νεοφιλελευθερισμό, τις αντικοινωνικές στάσεις της ΝΔ και υπέρ της εμβάθυνσης της Δημοκρατίας. Αυτό το μέτωπο πρέπει να γίνει και στην Ευρώπη που βλέπουμε ότι η Ακροδεξιά σηκώνει κεφάλι», δήλωσε στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη και τον Βαγγέλη Καραγεώργο.

Και εκτίμησε ότι ο κόσμος «ακούει και θα κάνει την επιλογή του, ανεξάρτητα από την επώδυνη συμφωνία που αναγκάστηκε να υλοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος όμως πήρε και μέτρα «προς όφελος της κοινωνίας και όλων όσων είχαν υποφέρει».

Αναφερόμενος στη στάση του Κινήματος Αλλαγής σημείωσε ότι το επιθυμητό θα ήταν έχει και το κόμμα της Κεντροαριστεράς συμμετοχή στο προοδευτικό προσκλητήριο ως πολιτικό υποκείμενο, ωστόσο όπως ανέλυσε, είναι λανθασμένη η προσέγγισή του όταν μιλά για στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τι εννοεί με αυτό; Όταν το ΚΙΝΑΛΛ λέει για στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, εννοεί τη στρατηγική νίκη της ΝΔ», κατέληξε, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτίστως απευθύνεται στην κοινωνία.
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ