2019-04-06 14:09:57
Φωτογραφία για Κοιμήθηκε τραπεζοκόμος ξύπνησε Αρχηγός ΓΕΕΘΑ. Τι έχει συμβεί
Εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Άρτας

Κοιμήθηκε τραπεζοκόμος και ξύπνησε Αρχηγός ΓΕΕΘΑ μία εργαζόμενη του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας.

Απίστευτο κι όμως ελληνικό το περιστατικό που πλέον έχει γίνει viral στα social media και αφο­ρά μία τραπεζοκόμο, η οποία όταν παρέλαβε το αποδεικτικό της μισθοδοσίας της, διαπίστωσε ότι είχε προαχθεί σε... Αρχηγό ΓΕΕΘΑ! Ο μισθός της, ωστόσο, παρέμενε στα... ταπεινά επίπεδα του τραπεζοκόμου.

Η γυναίκα, που δεν πίστευε στα μάτια της, τύ­πωσε το συγκεκριμένο αποδεικτικό από την ηλε­κτρονική πλατφόρμα της Γραμματείας Πληροφο­ριακών Συστημάτων TAXIS. Προς μεγάλη της απογοήτευση, ο μισθός της παρέμεινε αμετάβλητος, στα 572,62 ευρώ! Προφανώς, πρόκειται για λάθος της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών. Παρά το αστείο του θέματος, όμως, προκαλεί προβληματι­σμό το γεγονός ότι μπορεί στα πληροφοριακά συ­στήματα του υπουργείου Οικονομικών να γίνον­ται τόσο σοβαρά λάθη.


«Αυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι έχουν χάσει την μπάλα», σχολιάζει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Εργαζομένων Μιχάλης Γιαννάκος. «Δεν μπορούν να πληρώνουν τραπεζοκόμο και από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών να την δείχνουν... Αρχηγό ΓΕΕΘΑ. Πέρα από το αστείο του θέματος, αυτό που μας προβληματί­ζει είναι το εάν τελικά γίνονται λάθη και σε πολύ πιο σοβαρά ζητήματα», λέει ο κ. Γιαννάκος.

(STAR PRESS-05/04/2019)

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ