2019-04-06 18:32:32
Φωτογραφία για Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του ανεξάρτητου συνδυασμού στο ΘΥΡΡΕΙΟ για το τοπικό συμβούλιο- (ΟΝΟΜΑΤΑ)
Παρουσίαση των πρώτων πέντε υποψηφίων

    Οι κάτοικοι στο Θύρρειο (Ακτίου-Βόνιτσας) αποφάσισαν να γυρίσουν σελίδα στο χωριό, αυτόνομα και πέραν των δημοτικών παρατάξεων.

        Έτσι ανακοινώθηκε επίσημα η ίδρυση του ανεξάρτητου συνδυασμού για το Τοπικό Συμβούλιο ΘΥΡΡΕΙΟΥ (Ακτίου-Βόνιτσας) με την ονομασία: "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΥΡΡΕΙΟΥ-Ορίζοντες ελπίδας", που θέτει υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση της κοινότητας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου. 

       Στόχος είναι ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων της τοπικής κοινωνίας για τη λύση των προβλημάτων και την αναβάθμιση του ρόλου της Τοπικής Κοινότητας που θα είναι προς το συμφέρον του Θυρρείου. Ζητάνε από όλους τους κατοίκους του Θυρρείου να τους εμπιστευτούν για ένα καλύτερο αύριο στο χωριό τους.

Τα ονόματα των Πέντε υποψηφίων του ανεξάρτητου συνδυασμού:

-Ελένη Δημάκα- Κάππα του Κώστα, οικιακά 


-Καλατζής Εμμανουήλ (Μανώλης) του Αθανασίου, Γεωπόνος- Εδαφολόγος 

-Μπρούμος Βασίλειος του Παναγιώτη, ιδιοκτήτης ιδιωτικής επιχείρησης 

-Νταλταγιάννη Δήμητρα του Αριστοτέλη, Απόφοιτος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, κοινωνικές και πολιτικές επιστήμες, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με ειδίκευση στη Διοίκηση Τουριστικών επιχειρήσεων και marketing και

-Παλούκης Χρήστος, Υπάλληλος Nestlé, σημερινός Πρόεδρος κοινότητας θυρρείου και εκ νέου υποψήφιος.

Σημείωση: Εντός των προσεχών ημερών και κατόπιν διεργασιών θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα άτομα για το πλήρες ψηφοδέλτιο.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ