2019-04-06 21:13:49
Φωτογραφία για «Μόνο το σχέδιο του ΚΚΕ, απαντά στις σύγχρονες ανάγκες του λαού»...
Κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ στις καθημερινές μάχες και σε όλες τις εκλογικές μάχες «για να κάνουμε την πραγματική διαφορά» απήθυνε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, από τη Λιβαδειά.

Σε ομιλία του στην πολιτική συγκέντρωση που διοργάνωσε η Τομεακή Οργάνωση Λιβαδειάς του ΚΚΕ, αναφέρθηκε στις «ψεύτικες διαχωριστικές γραμμές που στήνουν από μια ο ΣΥΡΙΖΑ με τη δήθεν ''προοδευτική συμμαχία'' του και από την άλλη η Ν.Δ. με το ''μέτωπο ενάντια στο λαϊκισμό'' για να εμποδίσουν το λαό να δει την στρατηγική τους σύγκλιση στα στρατηγικά, και κρίσιμα για τη ζωή του λαού, ζητήματα».

Ζήτησε «τα κόμματα του κεφαλαίου της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και οι κολαούζοι τους» να δεχτούν ένα μεγάλο πλήγμα και «να γκρεμιστεί από την τρίτη θέση η ναζιστική εγκληματική ΧΑ».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε ότι «ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η ΝΔ μπορούν με σχέδιο να καλύψουν τις ανάγκες του λαού μας για δουλειά, παιδεία, υγεία, για ζωή με δικαιώματα» εξηγώντας πως το σχέδιο και των δύο κομμάτων είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της κερδοφορίας του μεγάλου κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.


«Μόνο το επεξεργασμένο σχέδιο του ΚΚΕ, απαντά στην ανάγκη του λαού μας να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες του. Προϋπόθεση είναι ένας λαός, οργανωμένος, αποφασισμένος να βαδίσει το δικό του δρόμο, να επιβάλει το δίκιο του για να ικανοποιήσει τις σύγχρονες ανάγκες του.

Η κοινωνικοποίηση των συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής, θα απελευθερώσει μεγάλες αναξιοποίητες αναπτυξιακές δυνατότητες που έχει σήμερα η Ελλάδα οι οποίες μπορούν να ικανοποιήσουν τα λαϊκά συμφέροντα» τόνισε.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ ανέφερε ότι «το πραγματικό δίλημμα που μπαίνει μπροστά στο λαό είναι ένα: Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, αυτού του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, που αποδεδειγμένα φέρνει νέα δεινά ή θα αντεπιτεθούμε μαζικά και δυναμικά παντού, για ν' ανοίξει επιτέλους ο δρόμος για την ικανοποίηση των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών;»

Είπε ότι «η δική μας απάντηση είναι αντεπίθεση με ισχυρό το ΚΚΕ παντού. Και στις ευρωεκλογές και στις δημοτικές και περιφερειακές και στις βουλευτικές».

πηγη ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ