2019-04-07 18:46:27
Φωτογραφία για ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΙΔΑΣ: Υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ με τον ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΣΟΛΑ
             Ο νεαρός Βασίλης Αρίδας από το Μοναστηράκι θα είναι υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο που συγκρότησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Θανάσης Κασόλας. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και ασχολείται με τον αθλητισμό κυρίως το ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικό επίπεδο με την τοπική ομάδα ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου. Είναι άτομο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία. Η αγάπη για τον τόπο του και η διάθεση για προσφορά είναι αυτά που τον οδήγησαν στο να ασχοληθεί με τα κοινά.

Σας παραθέτουμε δήλωση του Βασίλη Αρίδα για τη συστράτευση του με το Θανάση Κασόλα: 

    "Γέννημα θρέμμα Μοναστηρακίου γνωρίζω τόσο τα προβλήματα όσο και τις ανάγκες του τόπου μου. Στόχος μου να συμβάλλω ενεργά και με πάθος στην δημιουργική ανάπτυξη του χωριού μου. 

    Εγώ από τη μεριά μου σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις όπως με έχετε μάθει στο γήπεδο με τη φανέλα της ομάδας του χωριού μας που παίζω, να είμαι χρήσιμος για το Μοναστηράκι μας. 

     Για αυτό στις 26 Μαϊου ζητάω να με στηρίξετε για να σας εκπροσωπήσω στο τοπικό συμβούλιο Μοναστηρακίου με την παράταξη "Κύμα Αλλαγής" και δήμαρχο το Θανάση Κασόλα".
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ