2019-04-08 12:56:56
Φωτογραφία για Βόλτα με... κλεμμένο αμάξι και χωρίς δίπλωμα από την Αθήνα στον Έβρο
Ζευγάρι αλλοδαπών διέσχισε σχεδόν όλη την χώρα με αυτοκίνητο που είχε κλαπεί τον

Φεβρουάριο από την Αττική - Συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη από την αστυνομία

Ολόκληρη την ηπειρωτική Ελλάδα διέσχισε ανενόχλητο ένα ζευγάρι αλλοδαπών που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο είχε κλαπεί τον περασμένο Φεβρουάριο από την Αθήνα. Αυτό που τους πρόδωσε, ήταν ότι ο άνδρας το οδηγούσε χωρίς… δίπλωμα!

Οι αστυνομικοί του τμήματος Αλεξανδρούπολης σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο στην περιοχή της Μεσημβρίας Έβρου και διαπίστωσαν ότι ο 26χρονος οδηγός δεν είχε άδεια ικανότητας οδήγησης. Στη συνέχεια, η Ασφάλεια διαπίστωσε ότι το όχημα είχε κλαπεί στις 20 Φεβρουαρίου από περιοχή της Αττικής κι έτσι ο οδηγός συνελήφθη μαζί με την 28χρονη επιβάτιδα.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί προμηθεύτηκαν από άγνωστο που αναζητείται το αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε για να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Σε βάρος του ζευγαριού δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του Κ.Ο.Κ. κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.


*** Αδυναμία στις… κλεμμένες μηχανές είχαν τρεις νεαροί Έλληνες, δυο από τους οποίους συνελήφθησαν στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Ασφαλείας! Οι δράστες ηλικίας 21 και 27 χρόνων είχαν κλέψει το πρωί της Πέμπτης τη μοτοσικλέτα ενός 54χρονου που βρέθηκε και του αποδόθηκε, αλλά από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 21χρονος μαζί με έναν 22χρονο είχαν κλέψει στις 27 Φεβρουαρίου και τη μοτοσικλέτα ενός 43χρονου! Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου που τους άσκησε δίωξη για κλοπή τροχοφόρου, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει και τον 22χρονο που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ