2019-04-08 16:32:40
Φωτογραφία για «Γαλάζιες» γκρίνιες για τον Μαργαρίτη Σχοινά...
Ως γνωστόν, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν και στενός συνεργάτης του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Μαργαρίτης Σχοινάς προέρχεται από τα σπλάχνα της ΝΔ, μέσω της οποίας, εξάλλου, βρέθηκε στις Βρυξέλλες. Ως εκ τούτου, ο Neo εντόπισε μουρμούρα και αρνητικά σχόλια στην οδό Πειραιώς, για την συνέντευξη του Σχοινά με την οποία πλέκει... το εγκώμιο της κυβέρνησης και της χώρας.

Ο Σχοινάς χαρακτηρίζει την Ελλάδα ως τη χώρα «με το καλύτερο προφίλ εξυπηρέτησης χρέους στον κόσμο», ενώ μιλώντας (Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων) για την επίσκεψη Τσίπρα  στη Βόρεια Μακεδονία, την εντάσσει στη λογική «της ευρωπαϊκής ομαλοποίησης στα Δυτικά Βαλκάνια, στα οποία η Ελλάδα έχει και πρέπει να έχει καθοριστικό ρόλο», όπως χαρακτηριστικά τονίζει. Πέραν αυτού, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν σημειώνει για την πορεία της ελληνικής οικονομίας πως «βρίσκεται σε διαδικασία ανάταξης» και, όπως είναι φυσικό, όλα αυτά ουδόλως άρεσαν στη ΝΔ δύο μήνες πριν τις Ευρωεκλογές.

Πάντως, ο Σχοινάς, παρότι δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε, θα συνεχίζει ως την 26η Μαΐου να μιλά ως εκπρόσωπος της Κομισιόν και συνεργάτης του Γιούνκερ και όχι ως... «γαλάζιο» στέλεχος...
matrix24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δεν κόβεται ο Λαζόπουλος...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δεν κόβεται ο Λαζόπουλος...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ