2019-04-09 14:56:38
Φωτογραφία για «Είχαν και έχουν λόγους να είναι πανικόβλητοι»...
«H υπόθεση της Novartis από την πρώτη στιγμή κατατρομοκράτησε τις δυνάμεις του παλιού καθεστώτος και οδήγησε σε αντιδράσεις που είναι ενδεικτικές της νοοτροπίας τους ότι αποτελούν τους νόμιμους και αιώνιους ιδιοκτήτες της χώρας και των θεσμών. Οι ίδιοι που από τη μια μεριά υπερασπίζονται στα λόγια την ανεξαρτησία των δικαστικών αρχών και επαναλαμβάνουν διαρκώς των σεβασμό και την εμπιστοσύνη τους στην Ελληνική Δικαιοσύνη. 

Είναι οι ίδιοι που από την άλλη μεριά δεν δίστασαν από την πρώτη στιγμή να εξυβρίσουν τη Δικαιοσύνη, να μηνύσουν εισαγγελικούς & δικαστικούς λειτουργούς, να απειλήσουν μάρτυρες, να προαναγγείλουν την εξόντωση πολιτικών αντιπάλων, να μιλήσουν για σκευωρίες και στημένες δίκες. Είχαν και έχουν τους λόγους να είναι πανικόβλητοι. Καθώς όλος ο λαός γνωρίζει ότι έστηναν δουλειές, ότι έβαζαν χέρι στο δημόσιο χρήμα παρασιτώντας σε βάρος του ελληνικού λαού, ότι υπηρετούσαν και συνεχίζουν να υπηρετούν δουλικά τα επιχειρηματικά συμφέροντα από τα οποία εξαρτώνται» ανέφερε  στην τοποθέτησή του ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.


«Είναι πλέον σαφές ότι κλείνει οριστικά ο κύκλος της αέναης καταστροφολογίας για την ελληνική οικονομία», ξεκίνησε κατά την τοποθέτησή του στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος. Μια γραμμή, συνέχισε, που επέλεξε η ΝΔ επί μια τριετία και άρα, επενδύοντας πολιτικά σε αυτή την κατεύθυνση, σήμερα κατανοεί ότι επέλεξε το δρόμο του αυτοεξευτελισμού...

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις Τζανακόπουλου εδώ
left.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Νέα fake news...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Νέα fake news...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ