2019-04-09 17:20:19
Φωτογραφία για Πότε θα βγει στον αέρα το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη;
Ένα βήμα πριν βγει στον αέρα είναι το διαδικτυακό κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις στα γραφεία της Συγγρού, όπου στεγάζονται και τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης του Προέδρου του Ολυμπιακού, εν όψει της πρεμιέρας της webtv του συγκροτήματος.

Η ημερομηνία της πρεμιέρας είναι η Τετάρτη 17 Απριλίου, με διευθυντή τον Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος αντικατέστησε την Πόπη Τσαπανίδου, μετά την αποχώρηση της τελευταίας. Κάτω από τα γραφεία των in.gr, «Τα Νέα» και «Βήμα» στο συγκρότημα έχουν ήδη φτιαχτεί και στελεχώνονται τα στούντιο της webtv με σύγχρονο εξοπλισμό για το πιλοτικό πρόγραμμα του καναλιού. Μάλιστα, όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει από εδώ, πολλά είναι τα στελέχη της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΪ που έχουν δεχτεί κρούση για να συμμετάσχουν στο νέο εγχείρημα.

Το πρόγραμμα του καναλιού θα είναι αρχικά εξάωρο ενημερωτικό πρόγραμμα που θα στοχεύει στην ενημέρωση και θα αποτελέσει μια πρόβα τζενεράλε για το επόμενο βήμα του συγκροτήματος που δεν είναι άλλο από την άδεια πανελλαδικής εμβέλειας μετά την αίτηση που κατέθεσε. Το κανάλι θα λέγεται One TV και η εκτιμώμενη ώρα προβολής του δελτίου ειδήσεων αναμένεται ότι είναι η 19:00.

tinasmess.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
91 σελίδες για τον Λοβέρδο...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
91 σελίδες για τον Λοβέρδο...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ