2019-04-09 23:20:28
Φωτογραφία για Delivery ναρκωτικών από τον Κορυδαλλό στις φυλακές Δομοκού
Κρατούμενος προσπάθησε να περάσει στο σωφρονιστικό κατάστημα εννέα συσκευασίες με

ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5,2 γραμμαρίων και τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 9,2 γραμμαρίων  Από... κόσκινο πέρασαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έναν Πακιστανό βαρυποινίτη ο οποίος μετήχθη στις φυλακές Δομοκού από τον Κορυδαλλό και δεν άργησαν να ανακαλύψουν τις συσκευασίες με τα ναρκωτικά που είχε κρυμμένες μέσα στα παπούτσια του, με σκοπό να τις διακινήσει στους συγκρατούμενούς του.

Ο 34χρονος αλλοδαπός, που εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης και 20 ετών για σύσταση συμμορίας, αρπαγή, απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και περιύβριση νεκρού, προσπάθησε να περάσει στο σωφρονιστικό κατάστημα εννέα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5,2 γραμμαρίων και τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 9,2 γραμμαρίων. Σε βάρος του σχηματίστηκε από την Ασφάλεια μια ακόμη δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

*** «Πάγωσε» μία 49χρονη Ελληνίδα που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στην Πρέβεζα, όταν διαπίστωσε πως είχαν μαζί τους σκύλο ανιχνευτή ναρκωτικών. Το εκπαιδευμένο τετράποδο δεν δυσκολεύτηκε να βρει πάνω της τις συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 1,1 γραμμαρίου, ηρωίνη βάρους 1,9 γραμμαρίων και πέντε ναρκωτικά χάπια κι έτσι η δράστιδα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ