2019-04-10 10:29:25
Φωτογραφία για Είναι ύποπτος; Αρα, σκευωρία...
Η «σκευωρία του αιώνα» για κάποιους φαίνεται τελικά να βασίζεται, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον πρώην υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, σε πληθώρα ενδείξεων, μαρτυριών, στοιχείων και ηλεκτρονικών αρχείων, αλλά και επίσημων εγγράφων του FBI.

Οι έξαλλες απειλές, οι φωνές, οι συντονισμένες και στοιχισμένες αντιδράσεις, ακόμα και δημοσιογράφων με εμπειρία στο δικαστικό ρεπορτάζ, ξεπέρασαν χθες ακόμα και τα όρια της λογικής.

Το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορουμένου ή υπόπτου είναι απολύτως σεβαστό, όπως και το δικαίωμά του να δηλώνει αθώος. Οι σφοδρές, όμως, επιθέσεις σε απολύτως απροστάτευτους εισαγγελικούς λειτουργούς και δημόσιους επιθεωρητές που ασκούν το έργο τους, ξεπέρασαν αυτή τη φορά κάθε προηγούμενο.

Θυμίζουμε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου οδηγήθηκε στο ειδικό δικαστήριο από τη Ν.Δ. με πολύ λιγότερα στοιχεία από όσα φέρεται να περιέχονται στις 6.000 σελίδες δικογραφίας της Novartis. Τρεις μάρτυρες οδηγοί κατέθεσαν για τα pampers και οι μισοί υπουργοί του ΠΑΣΟΚ οδηγήθηκαν, τότε, σε δίκη.


Ενα σκάνδαλο αναγνωρισμένο από τους πάντες, που πιθανότατα κόστισε στον ελληνικό λαό μέχρι και 3 δισ. ευρώ, μόλις άρχισε να έχει ονοματεπώνυμα μετατράπηκε σε σκοτεινή σκευωρία «αθλίων». Τι περίμεναν, δηλαδή, όσοι κυβέρνησαν τη χώρα, η οποία χρεοκόπησε με τις μεγαλύτερες «τρύπες» στην Αμυνα και στην Υγεία; Τα δισεκατομμύρια χάθηκαν, άραγε, ως διά μαγείας ή μήπως «μαζί τα φάγαμε»;

Οι πολίτες, όμως, δικαιούνται να μάθουν πού πήγαν τα χρήματα για τη δημόσια Υγεία, όπως και ποιοι και πώς τα διαχειρίστηκαν. Το να μετακυλίονται όλες οι ευθύνες στους γιατρούς, πέρα από υποκριτικό, είναι και απολύτως ψευδές. Δεν ήταν οι γιατροί αυτοί που έβγαζαν υπουργικές αποφάσεις και ενέκριναν τις τιμές των φαρμάκων, ούτε ήταν οι επαγγελματίες της Υγείας πίσω από τις διαφημιστικές-δημοσιογραφικές εταιρείες που ξέπλεναν το χρήμα.

Η αντιπολίτευση ξεμένει από επιχειρήματα και μένουν μόνο οι απειλές για το πώς ο Ανδρέας Λοβέρδος θα συντρίψει και πώς ο Αδωνις Γεωργιάδης θα στείλει για εσχάτη προδοσία στο εδώλιο, ποιους άραγε; Για να ακολουθήσει αμέσως μετά η γνωστή επωδός: «Εχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη».

Αρκει να μην τολμάει να απαγγέλει, όχι απλά κατηγορίες και διώξεις, αλλά ούτε καν κλήση για ανωμοτί κατάθεση, θα συμπληρώναμε!...
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ