2019-04-10 15:35:15
Φωτογραφία για Δήλωση υποψηφιότητας Ευαγγελίας Πολύζου-Γελαδάρη με την παράταξη Αναζωογόνηση Ξηρομέρου κ. Παναγιώτη Στάικου.
Φίλες και φίλοι, συγχωριανοί και  συμπολίτες, θέλω να δηλώσω ότι είμαι υποψήφιαδημοτικός σύμβουλος στο δήμο Ξηρομέρου, με την παράταξη "Αναζωογόνηση Ξηρομέρου" του  πετυχημένου δημάρχου του πρώην δήμου Αστακού και ιατρού κ. Παναγιώτη Στάικου. Είμαι  από τις Φυτείες Ξηρομέρου και εργάζομαι ως  ιδιωτική υπάλληλος. Είμαι  νέα στον πολιτικό χώρο και πρώτη φορά ασχολούμαι με τα κοινά............ 

      Τα τελευταία χρόνια, δεν το κρύβω  ότι  νιώθω έντονα την στασιμότητα, την εγκατάλειψη και τον μαρασμό του δήμου μας. Στεναχωριέμαι  για τις χαμένες ευκαιρίες  και τις αναξιοποίητες προοπτικές. Ζητώ την στήριξη από εσάς τους φίλους, γνωστούς και αγνώστους, για να μου δώσετε έτσι την ευκαιρία να εργαστώ για ένα καλύτερο αύριο του τόπου μας, για  το καλό των παιδιών μας και το καλό των συνανθρώπων μας.

      Έχω την όρεξη, την δύναμη και την θέληση να αγωνιστώ!

      Σας καλώ να με εμπιστευθείτε. Η υποψηφιότητά μου αποτελεί μία συνειδητή επιλογή που με την υποστήριξή σας μόνο θα μπορέσει να καρποφορήσει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ