2019-04-10 16:00:40
Φωτογραφία για Το ρίσκο του Χιμένεθ και η δικαίωση του
Ο Μανόλο Χιμένεθ όταν ήρθε στην ΑΕΚ παρέλαβε μία ομάδα που είχε μείνει αρκετά πίσω στην κούρσα του τίτλου και το ρόστερ της ήταν σε μεγάλο βαθμό απαξιωμένο κυρίως από τον κόσμο και τους ειδήμονες. Ρόλο σε αυτό είχε παίξει και η διαχείριση του Ουζουνίδη, ο οποίος για μεγάλο διάστημα δεν είχε στα πλάνα του τους Λαμπρόπουλο, Σιμόες και Μπακασέτα, ενώ και ο Κρίστιτσιτς που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, είχε έρθει ανέτοιμος.

Ο Ανδαλουσιανός έχασε στην πορεία λόγω τραυματισμών τον Χουλτ, τον Τσιγκρίνσκι και αναγκάστηκε να ανοίξει περισσότερο το rotation. Από το… παράθυρο για παράδειγμα μπήκε στην 11άδα ο Αλμπάνης, όταν τραυματίστηκε ο Σουηδός και η ΑΕΚ σε εκείνο το ματς με τον ΟΦΗ ήταν αποδεκατισμένη. Κάπως έτσι ο Έλληνας ακραίος «ζεστάθηκε» και πήρε επιπλέον χρόνο συμμετοχής. Ο Μπογέ που είχε αφήσει πίσω του τον τραυματισμό βρήκε καλύτερα πατήματα και χάρη στην ψυχολογία που του έδωσε ο Χιμένεθ, έβγαλε στο χορτάρι πράγματα που δεν είχε δείξει τους προηγούμενους μήνες
. Είναι χαρακτηριστικό πως με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο ο Αργεντινός είχε μόλις ένα γκολ κόντρα στον Άρη σε 21 συμμετοχές, ενώ με τον Ισπανό στον πάγκο του «Δικεφάλου» έχει ήδη σημειώσει 4 σε 8 αγώνες, δείχνοντας ένα πολύ διαφορετικό προς το καλύτερο πρόσωπο. Στην ίδια κατηγορία και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ο οποίος είχε κομβική παρουσία στα ματς του Champions League το καλοκαίρι, χάθηκε για ένα διάστημα και πλέον έχει επανέλθει σε ρόλους που δεν είχε φανταστεί κανείς. Συμμετοχές στο πρωτάθλημα, δύο τον αριθμό έχει και ο Τσιντώτας, από τα οκτώ ματς με τον Ισπανό στον πάγκο της «Ένωσης». Όταν όλο το προηγούμενο διάστημα, με τον Ουζουνίδη είχε μόλις μία.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ