2019-04-10 16:20:24
Φωτογραφία για Δανάη Στράτου: Το 2011 απείλησαν τη ζωή του γιου μας...
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τρίτης η Δανάη Στράτου. 

Η σύζυγος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και υποψήφια με το ΜέΡΑ25 στις ευρωεκλογές μίλησε για τη δουλειά της ως γλύπτρια και την οικογένειά της, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως το 2011 δέχονταν απειλές, επειδή κάποιους τους ενοχλούσε η κριτική και οι απόψεις που είχε ο σύζυγός της για την ελληνική κρίση.

«Κάποιους ενοχλούσε η κριτική του για το πώς αντιμετωπίστηκε η ελληνική κρίση, τα μνημόνια και όλα αυτά. Είχε μία πολύ έντονη άποψη πάνω σε αυτά τα θέματα και αυτά δημιούργησαν ακόμα και απειλές, ότι ‘σταμάτα να λες αυτά διότι ο γιος σου ήταν εκεί και τώρα είναι στο σπίτι άμα θες να γυρίσει ξανά’. Ήταν ένα τηλέφωνο μέσα στη νύχτα το 2011 στο οποίο απάντησε ο Γιάνης. 

Ο Γιάνης δεν μασάει τα λόγια του, αυτό που είπα εγώ όταν μου εξομολογήθηκε αυτό το πράγμα ήταν ότι είτε πρέπει να βγεις μπροστά στην πολιτική, είτε να φύγουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά η Δανάη Στράτου.


Όσο για τη δουλειά της αποκάλυψε πως έμεινε για έναν χρόνο σχεδόν στην έρημο μαζί με τα παιδιά της.

«Μόλις έκανα και το δεύτερο παιδί μου ήταν τότε που κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η δουλειά μου για μένα και έγινα πιο σοβαρή. Την κόρη μου την έκανα μόλις 27 ετών και τον γιο μου 30 ετών. Έμεινα σχεδόν έναν χρόνο στην έρημο της Αιγύπτου και είχα και τα δυο παιδιά μαζί μου. 

Και έτσι ξεκίνησε αυτή η περιπέτεια όπου άρχισε το ταξίδι και η εξερεύνηση του πλανήτη και άλλων πολιτισμών και χωρών να ενσωματώνεται με τη δουλειά μου. Και μου ήταν πολύ δύσκολο μετά από το έργο στην έρημο να γυρίσω πίσω σε ένα στούντιο», ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή γλύπτρια...
newsbeast.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ