2019-04-10 18:25:18
Φωτογραφία για Μόνο με Ντάνο...
Eίναι γνωστό πως θα έρθει το τέλος στη συνεργασία Αγγελόπουλου Γεωργίου αλλά και τις προτάσεις που έχει ο νικητής του «Survivor 1» από τον ΑΝΤ1.

Οι τελευταίες πληροφορίες που ήρθαν χθες το βράδυ στο Nassosblog.gr, μετά και το κλείσιμο της συμφωνίας του Ατζούν με τον Σκάϊ για το «The Voice» είναι πως είναι ξανά – μανά όλα ανοιχτά για ένα νέο «Survivor» αλλά με πολύ συγκεκριμένους όρους.

Για ένα all star celebrity Survivor το οποίο θα είναι διαφορετικό από αυτό που διάφοροι γράφουν και διαδίδουν.

Ο Τούρκος πρότεινει λοιπόν ένα Ελληνικό «Survivor» με αρχηγό στην μια ομάδα τον Ντάνο και τον Γκότση και ο καθένας θα έχει στο πλευρό του δυνατούς παίκτες από τους προηγούμενους κύκλους αλλά και επώνυμους Ελληνες που όμως δεν θα είναι γατάκια αλλά αγωνιστικά σε υψηλό επίπεδο.

Δεν αποκλείεται δε όπως μου είπαν να συμμετέχουν και κάποιοι κλαρινογαμπροί και νύφες των δύο «Power of love» αρκεί να αποδείξουν πως έχουν πολύ καλές αγωνιστικές δυνατότητες.


Προϋπόθεση βέβαια για γίνει όλο αυτή η σκέψη παραγωγή είναι να δεχθούν Γιώργος Αγγελόπουλος και Ηλίας Γκότσης.

Και στους δύο θα προταθούν μεγάλα χρηματικά ποσά όμως η περίπτωση Ντάνου είναι ξεχωριστή.

Και γι’ αυτό μαθαίνω θα γίνει ραντεβού με την βοηθό και δεξί χέρι του Ατζούν στην εταιρία παραγωγής αφού εκείνος είναι τώρα στον Άγιο Δομίνικο.

Με λίγα λόγια πιθανότητα να εγκριθεί νέο «Survivor» υπάρχει μόνο αν πει «ναι» ο Ντάνος.

Και ο Ντάνος θα το πει – δική μου εκτίμηση – μόνο με εξαψήφιο ποσό μιας και η όποια απόπειρα που έχει κάνει να σβήσει το ριάλιτι επιβίωσης δε του βγήκε http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ