2019-04-10 22:50:30
Φωτογραφία για Από το «αριστερό μανίκι» τραβούν τον Τσίπρα οι «53+»...
Η προοδευτική συμμαχία, που εγκαινιάστηκε το Σάββατο στο Γαλάτσι, ήταν ένα από τα βασικά αντικείμενα της χθεσινής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε εν κλειστώ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newpost.gr κατά τη διάρκεια της συζήτησης, παρουσία του πρωθυπουργού, η εσωκομματική αντιπολίτευση του κόμματος εξέφρασε ενστάσεις ως προς τη "δοσολογία" με την οποία η Κουμουνδούρου επιχειρεί τη διεύρυνση.

Οι "53+" δεν διαφωνούν επί της ουσίας με το άνοιγμα που επιχειρείται στον μεσαίο χώρο, ωστόσο από τα μέλη της κίνησης εκφράστηκε η άποψη πως το ψηφοδέλτιο που θα παρουσιαστεί τόσο στις εθνικές εκλογές όσο και στις ευρωεκλογές θα πρέπει είναι ισορροπημένο και "να είναι ΣΥΡΙΖΑ", όπως τόνισαν χαρακτηριστικά. Ανησυχία εξέφρασαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για την πιθανότητα πρόσωπα από τα παλαιό πολιτικό προσωπικό να απομακρύνουν ψηφοφόρους από το κόμμα.

Τα μέλη των "53+" ζήτησαν να γίνει διεξοδική συζήτηση για τη διεύρυνση στα όργανα του κόμματος επισημαίνοντας πως υποστηρίζουν συμμαχίες με όμορους και αυτόνομους πολιτικούς χώρους.

Όπως είχε δημοσιεύσει το newpost.gr σε προηγούμενη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ είχαν εκφραστεί ενστάσεις από τα αριστερά του κόμματος για την υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη, αλλά και του Γιάννη Μουζάλα εξαιτίας της πολιτικής που είχε ασκήσει στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής...
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ