2019-04-11 17:24:45
Φωτογραφία για Όταν ο Θεοδωρικάκος αποφεύγει τα νούμερα...
Τη βεβαιότητά του πως η νίκη της ΝΔ στις Ευρωεκλογές θα είναι μεγάλη διακήρυξε χθες, μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Kontra, ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος. 

Ο γνωστός δημοσκόπος και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη εξέφρασε την εκτίμησή του πως η ΝΔ θα καταγάγει μία ευρεία νίκη, που δε θα αφήνει περιθώρια στην κυβέρνηση να προχωρήσει μέχρι τον Οκτώβριο –ενώ ταυτόχρονα εκτίμησε ότι και το Κίνημα Αλλαγής θα πάει πολύ καλά στην ευρωκάλπη.

Πάντως, όσες φορές κι αν εκλήθη να εξηγήσει τι.. συνιστά για τον ίδιο «συντριπτική νίκη» και «ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση», ο Τάκης Θεοδωρικάκος απέφυγε επιμελώς να αναφερθεί σε αριθμούς: ούτε στην «ψαλίδα» και τη διαφορά θέλησε να θέσει έναν προσδοκώμενο πήχη, αλλά ούτε να τοποθετηθεί αν θα ήταν «συντριπτική νίκη» για τη ΝΔ μία πρωτιά που όμως... δε θα περνούσε το 30%. 

Αντιθέτως, επέμεινε ότι ένα εκλογικό αποτέλεσμα διαβάζεται συνδυαστικά και πρόσθεσε άλλη μία εκτίμησή του στην κουβέντα: είπε πως όσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνουν διεκδικώντας περιφέρειες, θα αποτύχουν όλα. Για αριθμούς, πάντως, δεν μίλησε και αυτό ενδεχομένως να λέει πολλά...
matrix24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ