2019-04-11 19:59:51
Φωτογραφία για Επεισόδια με μολότοφ και συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων στα Εξάρχεια
Ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων επιτέθηκε πριν από λίγη ώρα με βόμβες μολότοφ κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων. Κλειστή είναι η οδός Πατησίων, από το ύψος της οδού Πανεπιστημίου μέχρι την Λ. Αλεξάνδρας.

Τα επεισόδια σημειώνονται λίγες ώρες μετά την επέμβαση της αστυνομίας σε δύο υπό κατάληψη κτήρια στις οδούς Τζαβέλλα και Σολωμού στα Εξάρχεια και την αστυνομική επιχείρηση σε διαμέρισμα στην πλατεία Εξαρχείων για ναρκωτικά.

Σε απόγνωση οι κάτοικοι των Εξαρχείων

Εν τω μεταξύ, κάτοικοι των Εξαρχείων, νωρίτερα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Θεμιστοκλέους, υποστηρίζοντας ότι βρίσκονται σε απόγνωση για τη δραματική κατάσταση που ζουν στην περιοχή τους. Παρών στην συγκέντρωση ήταν και ο επικεφαλής του ''Ποταμιού'' Σταύρος Θεοδωράκης.

«Τα Εξάρχεια καταστρέφονται… Η πολιτεία τα έχει εγκαταλείψει
. Η κατάσταση στην περιοχή μας είναι χειρότερη από ποτέ. Μια περιοχή όπως όλες της Αθήνας. Μια περιοχή που θα μπορούσε να ζει ειρηνικά, χωρίς βία εγκληματικότητα και ναρκωτικά. Συμμορίες και μαφίες κινούνται στην περιοχή οπλισμένες. Οι ληστείες και οι κλοπές είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Εμπόριο ναρκωτικών διενεργείται έξω από παιδικούς σταθμούς και σχολεία. Επιθέσεις σε γυναίκες, βιασμοί και απόπειρες συμβαίνουν όλο και πιο συχνά. Κατοικίες και αυτοκίνητα κινδυνεύουν. Υποδομές, πεζοδρόμια, πινακίδες, φανάρια, κάδοι, περιφράξεις, κολώνες, ζαρντινιέρες ισοπεδώνονται», καταγγέλλουν μεταξύ άλλων οι φορείς της περιοχής.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ