2019-04-11 23:37:41
Φωτογραφία για Mια δυνατή υποψηφιότητα ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΤΖΙΜΗΣ) ΠΑΝΤΑΖΗΣ στο πλευρό του Θανάση Κασόλα
           Ακόμα μια δυνατή υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στην ομάδα του Υποψηφίου Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Θανάση Κασόλα και στον συνδυασμό "Κύμα Αλλαγής". 

        Μαζί του λοιπόν ο Δημήτρης (Τζίμης) Πανταζής, δραστήριος και δυναμικός, με επιτυχημένη επαγγελματική διαδρομή, ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, με αγάπη για τον τόπο του και διάθεση για προσφορά. Η συμμετοχή του δυναμώνει κατά πολύ το συνδυασμό του Θανάση Κασόλα. Μία δυνατή προσωπικότητα, επιχειρηματίας στον κλάδο των Καυσίμων και του Τουρισμού και για 3 χρόνια διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας ΠΑΣ Αμβρακικός Βόνιτσας. 

Σε δήλωσή του ο Δημήτρης (Τζίμης) Πανταζής, τονίζει: 

Αγαπητοί Συνδημότες,

      Υστερα απο ώριμη σκέψη και με παρότρυνση απο φίλους και συγγενείς, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΣΟΛΑ.

    Η υποψηφιότητα μου ειναι μια πράξη ευθύνης και απευθύνεται στην κοινωνία και στους πολίτες, με όραμα στο μέλλον του δήμου ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ.


       Ο τόπος χρειάζεται πράξεις και εργα, οχι λόγια και υποσχέσεις, είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε το βάρος για έναν δήμο ανθρώπινο λύνοντας τα προβλήματα του καθενός ισόρροπα δίκαια και χωρις ψηφοθηρικες διακρίσεις.     Ο δήμος μας χρειάζεται λόγο χωρις να προσποιείται και να καιροσκοπεί.

  Ο δήμος ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ αξίζει καλύτερη τύχη, καιρός να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΤΖΙΜΗΣ) ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας 

Μικρό Βιογραφικό: 

        Ο Δημήτρης (Τζίμης) Πανταζής, γεννήθηκε στην Μελβούρνη Αυστραλίας το 1975 και απο το 1986 κατοικεί στη Βόνιτσα. Είναι παντρεμένος με την Έλλη Γαλάνη και εχουν αποκτήσει 3 παιδιά. 

     Είναι επιχειρηματίας με επιτυχημένη επαγγελματική διαδρομή και δραστηροποιείται στον κλάδο των Καυσίμων και του Τουρισμού.

        Ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα διετέλεσε με επιτυχία για 3 χρόνια πρόεδρος της ομάδας ΠΑΣ Αμβρακικός Βόνιτσας και έδωσε μεγάλη έμφαση στα τμήματα υποδομής, για την καλλιέργεια του αθλήματος και να αναδειχθούν νέα ταλέντα που θα προέρχονται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου. 

        Η εμπειρία που έχει αποκτηθεί από την επαγγελματική του πορεία καθώς και η ενασχόλησή του σε συλλόγους παρέχει τα εχέγγυα για την επιτυχή συμμετοχή του στα κοινά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ