2019-04-12 12:55:30
Φωτογραφία για Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, Ο ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ…
"Go back, κ. Μέρκελ, go back, κυρίες και κύριοι της συντηρητικής νομενκλατούρας της Ευρώπης". "Είναι μια πολιτικός που έχει συναίσθηση της ευθύνης και παρ’ ότι είναι στο κεντροδεξιό κόμμα, είναι ανοιχτόμυαλη, όπως φάνηκε από τη στάση της στο προσφυγικό".

«Κωλοτούμπες και υποχωρήσεις εξευτελισμού, υπάρχουν άλλοι για να τις κάνουν». «Διότι εμείς θα βαράμε το νταούλι και αυτές (σ.σ. οι αγορές) θα χορεύουν. Δεν θα παίζουν αυτοί τον ζουρνά για να χορεύουμε εμείς σε όποιον σκοπό αυτές θέλουνε. Θα παίζουμε τη λύρα και θα χορεύουν πεντοζάλη» (ομιλία στο Ηράκλειο τον Δεκέμβρη του 2014).

«Η μόνη εναλλακτική και σωτήρια πρόταση είναι η κατάργηση με έναν νόμο και σε ένα άρθρο, όπως ακριβώς τα ψηφίσατε προχθές, όλων των μέτρων λιτότητας που εξαθλιώνουν την κοινωνία και γεννούν ακόμη μεγαλύτερη ύφεση». «Δεν είπα εγώ ότι μπορούν να σκιστούν τα μνημόνια με έναν νόμο» (Ιούλιος 2015, ραδιοσταθμός Κόκκινο).


«Θα υπερασπιστούμε τον δημόσιο χαρακτήρα των περιφερειακών αεροδρομίων» (Γενάρης 2015). «Σήμερα στέλνεται ένα σημαντικό μήνυμα με την επένδυση των 1,234 δισ. ευρώ, είναι μια σημαντική στιγμή για την Ελλάδα» (Απρίλιος 2017 σε συνάντηση με την διοίκηση της Fraport στην οποία μεταβιβάστηκαν 14 περιφερειακά αεροδρόμια).

Όπως έγραφε ο Λένιν το 1919: «Μας κατηγορούν ότι χθες τάζαμε λαγούς με πετραχήλια στους μικροαστούς και τους καλούσαμε ως συμμάχους εναντίον του τσαρισμού, ενώ σήμερα στέλνουμε στα αποσπάσματα τους εσέρους και τους μενσεβίκους. Και μας ρωτούν: Δεν είναι αυτό ασυνέπεια; Απαντούμε: Μάλιστα! Είναι! Αλλά όσοι εκπλήσσονται για αυτήν είναι πολιτικώς ηλίθιοι»!

«Μεγάλε ηγέτη Αλέξη, η κάθε σου λέξη, ομόνοια και καταπέλτης…». Τραγουδήστε ρε κεφτέδες, που θέλετε και Κυριάκο, που θέλετε να βλέπετε συνέχεια Γουρλομάτη Ασυνέπεια, ψέμμα, εξαπάτηση, αλαζονεία… Ναι, ηλίθιοι, ναι πανηλιθιότατοι, Αυτοί είμαστε, δοξάστε μας, καμαρώστε μας, ψηφίστε μας και πάλι, για μια Ελλάδα Νέα, καλύτερα παπάκι παρά τον Μητσοτάκη, συνεχίζουμε τον αγώνα για να ξημερώσει μια νέα μέρα στην πατρίδα μας, με όραμα μια Ελλάδα της αλληλεγγύης και της κοινωνικής δικαιοσύνης, οι αγώνες για το δίκιο, τη δημοκρατία, τη λαϊκή κυριαρχία, δεν θα πάνε χαμένοι, θα νικήσουμε γιατί την κρίσιμη στιγμή αντέξαμε. Μόνος μας κριτής ο ίδιος ο λαός. Οδηγός μας οι ανάγκες του. Συγκρουστήκαμε. Ορθώσαμε ανάστημα. Γράψαμε ιστορία…

Ψηφίστε μας πρόβατα, μπεεε, μπεεεε, μπεεεεε…

Λ.
via 
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ