2019-04-12 21:17:54
Φωτογραφία για 5-6 νομοσχέδια ψηφίζονται ως τη Μ.Τρίτη...
«Ταφόπλακα για πρόωρες εκλογές το πυκνό νομοθετικό έργο», σχολίασε ο Βούτσης Ώς τη Μεγάλη Τρίτη η Βουλή θα έχει ψηφίσει 5-6 νομοσχέδια, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που σχεδιάστηκε στη χθεσινή Διάσκεψη των Προέδρων. Αναμένεται να ψηφιστούν τα νομοσχέδια για τις 120 δόσεις για...

οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία και ενδεχομένως και προς το Δημόσιο, την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, την Αναπτυξιακή Τράπεζα, τους αιγιαλούς και τη μείωση της στρατιωτικής θητείας σε κοινωνικές ομάδες.

«Η επισήμανση για την πυκνή δουλειά είναι ταφόπλακα για πρόωρες εκλογές;» ρωτήθηκε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. «Εντελώς όμως» απάντησε εμφατικά κάνοντας λόγο για «πολύ πυκνό νομοθετικό έργο μέχρι και το βράδυ της Μ. Τρίτης».

Μετά το Πάσχα, η Βουλή θα ανοίξει στις 6 Μαΐου. Ενόψει ευρωεκλογών και αυτοδιοικητικών εκλογών τυπικά δεν θα κλείσει καθόλου αλλά ατύπως η τελευταία εβδομάδα δεν θα έχει νομοθετική εργασία εκτός αν συμβεί κάτι έκτακτο. Θα μείνει ανοιχτή και μεταξύ των εκλογών. Λόγω του βεβαρημένου νομοθετικού έργου η Διάσκεψη δεν πήρε ακόμη απόφαση για θερινά τμήματα.
avgi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ