2019-04-13 14:45:33
Φωτογραφία για Σωτήρης Δούβρης: ''Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ μού τράβηξε το ενδιαφέρον από όταν ξεκίνησε''
Ο ηθοποιός, Σωτήρης Δούβρης, είναι ένας από τους καινούργιους χαρακτήρες που προστέθηκαν

στην ελληνική ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.Ο ίδιος μιλά στο Mytv κι απαντά μέσα σε άλλα τόσο για το πώς

προέκυψε η συνεργασία όσο και για την ποιότητα της σειράς.

Πώς προέκυψε η συμμετοχή σας στην «Επιστροφή»; 

 Οι υπεύθυνοι της σειράς και ο σκηνοθέτης ,Αλέξανδρος Πανταζούδης, μου πρότειναν να κάνω δοκιμαστικό για τον ρόλο του αστυνόμου Γιάνναρη και έτσι προχώρησε η συνεργασία μας.  

Τι ήταν αυτό που σας έκανε να πείτε «ναι»; 

Η «Επιστροφή» μού τράβηξε το ενδιαφέρον από την αρχή που προβαλλόταν. Μου φάνηκε πως ξεφεύγει από τα καθημερινά που έχουμε συνηθίσει. Από τα πρώτα επεισόδια που παρακολούθησα η υπόθεση είχε το κάτι παραπάνω από όσα έχουμε δει. Δεν έχει μόνο έρωτες και πάθη. Μιλάει για σημαντικά ζητήματα, όπως η απαγωγή ενός παιδιού. Επίσης,το άλλο που μου φάνηκε ενδιαφέρον είναι οι χώροι που χρησιμοποιήθηκαν. Κακά τα ψέματα, τα καθημερινά σίριαλ τόσα χρόνια γυρίζονταν μέσα σε πλατό. Η «Επιστροφή» έχει πολλά εξωτερικά γυρίσματα, που ανεβάζουν την ποιότητα της παραγωγής. Τώρα αυτό το βλέπω και από μέσα και είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Και το καλό αποτέλεσμα έχει και τη δυσκολία του. 


Με ποια κριτήρια επιλέγετε τις συνεργασίες σας;  

Ξεκινάει από το να έχει μια ποιότητα η παραγωγή και να φαίνεται αυτό στον κόσμο. Έπειτα θέλω ο ρόλος που θα υποδυθώ να είναι μακριά από τον χαρακτήρα μου για να μου κινήσει περισσότερο το ενδιαφέρον, να τον ερευνήσω και να τον ψάξω. 

Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχετε με μόνιμο ρόλο σε καθημερινή σειρά. Ήταν επιλογή σας μέχρι τώρα να μην το κάνετε; 

Όχι, απλά δεν μου είχε προταθεί κάτι άλλο. Δεν βάζω τέτοιες κόκκινες γραμμές. Μια δουλειά είτε έχει ποιότητα είτε όχι. Είτε έχει καλό αποτέλεσμα είτε όχι, ανεξαρτήτως αν είναι καθημερινή ή εβδομαδιαία σειρά, ταινία ή παράσταση. 

Κυρίως δραστηριοποιείστε στο θέατρο όμως... Τα ξεχωρίζετε; 

Είναι σίγουρα δύο διαφορετικά πράγματα, αλλά και στα δύο η δουλειά του ηθοποιού είναι μία. Το αγαπάω αυτό το επάγγελμα, οπότε με χαρά κάνω και θέατρο και τηλεόραση. Στην τηλεόραση δεν είχαν προκύψει τόσες προτάσεις όσες έχω στο θέατρο κάθε χρόνο. Ήταν καθαρά θέμα τύχης μέχρι τώρα, όχι επιλογή μου.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ