2019-04-13 18:17:22
Φωτογραφία για Καρφιά και τάπες μεταξύ Σκουρλέτη και ΝΔ...
Με μια λαϊκή παροιμία απαντά στη Νέα Δημοκρατία ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης. Το κόμμα της Πειραιώς σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρώην υπουργού στην «Εφημερίδα των Συντακτών» σημειώνει πως «ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, ζητεί πια δημόσια τη διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης» για να λάβει την απάντηση «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Π. Σκουρλέτης σημειώνει: «Σε σχέση με τις αυθαίρετες ερμηνείες της Ν.Δ. έχω να τους θυμίσω τη λαϊκή παροιμία "φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης"» και παραπέμπει στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Εφ.Συν.».

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που τόνιζε πως «μετά τον κ. Τζανακόπουλο που κράτησε αποστάσεις για τις σκοτεινές σχέσεις του Νίκου Παππά με τον Αρτέμη Αρτεμίου και τον Μανώλη Πετσίτη, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ζητεί πια δημόσια τη διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης».

Και προσθέτει: «Το ερώτημα παραμένει και θα το θέτουμε μέχρι να το απαντήσει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας: Σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έπαιρνε ο Πετσίτης από υπόδικους επιχειρηματίες και τα παράνομα χρήματα που του έστελνε από την Κύπρο ο Αρτεμίου;».
efsyn.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ