2019-04-14 00:35:14
Φωτογραφία για Aντιπολίτευση δήμου Αγρινίου: « Η ανυπαρξία του δικού σας έργου σας αναγκάζει να προβάλλετε το δικό μας, κ. Δήμαρχε»
Aντιπολίτευση δήμου Αγρινίου: « Η ανυπαρξία του δικού σας έργου σας αναγκάζει να προβάλλετε το δικό μας, κ. Δήμαρχε»

       Χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί μήνες για να αντιληφθούμε γιατί ο κ. δήμαρχος απέφευγε συστηματικά να κάνει απολογισμό έργου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου, παρά τα αιτήματα της δημοτικής μας παράταξης αλλά και της υπόλοιπης αντιπολίτευσης. 

          Στην πρόσφατη ομιλία του στο Παπαστράτειο Μέγαρο, μη έχοντας να παρουσιάσει έργο, ξεσκόνισε με τον καλύτερο τρόπο τα έργα της δικής μας παράταξης, τα ίδια ακριβώς έργα τα οποία αποδομούσε σε κάθε προεκλογική ευκαιρία στο παρελθόν, αρχικά για να παραπλανήσει τους Αγρινιώτες και, αφού ανέλαβε την δημαρχία, για να τα απαξιώσει...  

     Τα παραδείγματα είναι πολλά, αλλά θα αναφέρουμε ορισμένα ενδεικτικά για να γνωρίζουν οι πολίτες του Αγρινίου ποια είναι η αλήθεια. 

          Η επέκταση του βιολογικού καθαρισμού ήταν έργο το οποίο ενέταξε η δική μας παράταξη στο ΕΣΠΑ και στη συνέχεια δημοπρατήθηκε, έργο το οποίο παραλίγο να χαθεί από τις αστοχίες του κ. δημάρχου. 


      Το κοινωνικό παντοπωλείο, το κοινωνικό φαρμακείο, οι παιδικοί σταθμοί, τα ΚΑΠΗ, τα ΚΔΑΠ-μεΑ, το κοινωνικό ιατρείο είναι δομές τις οποίες βρήκε έτοιμες. 

       Οι πολίτες του Αγρινίου θυμούνται ακόμη την προσβλητική αναφορά του κ. δημάρχου στην προεκλογική του συγκέντρωση το 2014 στην πλατεία Δημοκρατίας, όταν είχε υποστηρίξει πως «δεν υπάρχουν κακοποιημένες γυναίκες στο Αγρίνιο», επιχειρώντας να υποβαθμίσει το έργο της δημιουργίας τότε του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών. Κι όμως, χωρίς καμία αιδώ, όλη την πενταετία διαφήμιζε ως δικό του έργο αυτή την πρωτοποριακή δομή, για την οποία η παράταξή μας είναι περήφανη που την δημιούργησε. 

       Λόγω της ανυπαρξίας έργου για τον πρωτογενή τομέα του Αγρινίου ανακάλεσε (και τον επικαλείται πολύ συχνά) τον θεσμό «Ελαία» ο οποίος καθιερώθηκε από την δική μας πολιτική στον Δήμο. 

      Δεν ήταν ο κ. δήμαρχος εκείνος που κατηγορούσε την παράταξή μας γιατί προχώρησε στην αγορά του κτηρίου της πρώην Τράπεζας της Ελλάδας; Σήμερα όμως «καμαρώνει» και φωτογραφίζεται συνεχώς στην Πινακοθήκη την οποία η παράταξή μας δημιούργησε στον ίδιο χώρο. 

     Ποια είναι η συνεισφορά του κ. δημάρχου στην δημιουργία της Δημοτικής Αγοράς που επικαλέστηκε στον απολογισμό του. Το μόνο που θυμούμαστε είναι το «παραμύθι χωρίς ζάχαρη». 

     Οι πολίτες στις Δημοτικές Ενότητες γνωρίζουν ότι η τελευταία φορά που είδαν να κατασκευάζεται κάποιο έργο στα χωριά τους ήταν από την δική μας δημοτική αρχή. 

        Κύριε δήμαρχε, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις των παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο ακόμη δεν έχει γίνει καμία συζήτηση επί της ουσίας για την Διαχειριστική Μελέτη για το Πάρκο Αγρινίου. Γιατί άραγε; 

       Κύριε δήμαρχε, οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε, γιατί το έργο της παράταξής μας δεν θα μπορούσε να τύχει καλύτερης προβολής.

Χρήστος Κορδολαίμης 

Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης 

Δήμου Αγρινίου
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ