2019-04-15 13:20:47
Φωτογραφία για Φιόνα Γεωργιάδη: Τι κοινά έχει με τον ρόλο της στο ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ;
Η Φιόνα Γεωργιάδη, μετά από τον ''Πρίγκιπα της φωτιάς'' του OPEN εντάχθηκε στο ''Μην ψαρώνεις'' του ANT1.

Η ηθοποιός μιλά στο Τηλέραμα και μέσα σε άλλα απαντά για την ηρωίδα που υποδύεται.

Πείτε μας κάποια στοιχεία για τον ρόλο σας...  

«Υποδύομαι την Τάνια, τη μεγάλη κόρη της Σάντυς, η οποία συγκριτικά με τις αδελφές της παρουσιάζει μεγαλύτερη δυσκολία να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα. Ξαφνικά χάνει όχι μόνο τον πατέρα της, αλλά και την οικονομική άνεση με την οποία είχε μάθει να ζει. Όλα αυτά μάλιστα της συμβαίνουν σε μια ευαίσθητη ηλικία, δηλαδή στα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσης, όταν ο καθένας βιώνει έντονες εσωτερικές συγκρούσεις. Φοιτά στο κολλέγιο, αν και αρχικός στόχος ήταν μάλλον να κάνει έναν πλούσιο γάμο, κατά το πρότυπο της μητέρας της. Ωστόσο, ξαφνικά βρίσκεται ανάμεσα σε δύο άντρες, πολύ διαφορετικούς μεταξύ τους: έχει σχέση με τον Κωνσταντίνο, νεαρό γιατρό της άρχουσας κοινωνικοοικονομικής τάξης, από την οποία προερχόταν, τον οποίο αγαπά, αλλά στη νέα της γειτονιά γοητεύεται από το φλερτ του Λεωνίδα, που παρουσιάζεται πιο αυθεντικός και της ξυπνά πρωτόγνωρα συναισθήματα έρωτα που θυμίζει παραμύθι». 


Ποιον θα διαλέξει τελικά;  

«Νομίζω πως αυτός ο εσωτερικός διχασμός θα διαρκέσει, καθώς η Τάνια τρέφει συναισθήματα και για τους δύο. Την έλκουν με διαφορετικό τρόπο και για διαφορετικούς λόγους ο καθένας».

Γίνεται να τρέφουμε ερωτικά συναισθήματα ταυτοχρόνως για παραπάνω από έναν άνθρωπο; «Αντίστοιχη προσωπική εμπειρία, με την έννοια του ερωτικού τριγώνου, δεν έχω. Ωστόσο, θεωρώ ότι το να έρθεις σε επαφή με το συναίσθημά σου είναι κάτι που συνήθως έρχεται με την ωρίμανση του χαρακτήρα και δεν είναι εύκολο. Επομένως μπορώ εύκολα να ανακαλέσω άλλες στιγμές συναισθηματικής σύγχυσης για να επιτύχω ταύτιση με τον ρόλο. Το προσωπικό βίωμα λειτουργεί ως προσομοίωση. Πάντως, ανάλογες καταστάσεις συμβαίνουν γύρω μας! Πόσο μάλλον σε μια νεαρή, όπως είναι η Τάνια, που ακόμα ψηλαφίζει τον εσωτερικό της κόσμο».

Υπήρξατε ποτέ τόσο σνομπ όσο η Τάνια;  

«Ο σνομπισμός δεν είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου. Επομένως θεωρώ πως όχι. Αν πάλι έχει συμβεί, θα είναι άθελά μου. Εδώ ,λοιπόν, διαφέρω από την Τάνια. Ωστόσο, της μοιάζω στο ότι δεν παραιτούμαι εύκολα και προσπαθώ για αυτά που θέλω... Τη θαυμάζω μάλιστα, γιατί, παρά τα δύσκολα που της συμβαίνουν, δεν χάνει ποτέ το χιούμορ της. Μπορεί να γκρινιάζει, αλλά στο τέλος πάντα νικά η αισιοδοξία της».

Οικονομικές δυσκολίες έχετε βιώσει, όπως η Τάνια;  

«Νομίζω πως, λόγω της οικονομικής κρίσης που ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια τη χώρα μας, η συνθήκη αυτή είναι λίγο πολύ γνώριμη σε όλους μας και βέβαια το πλήγμα στον καθένα είναι αναλογικό. Πάντως θεωρώ ότι η κρίση έχει επηρεάσει όλες τις γενιές. Θέλω να είμαι αισιόδοξη και να στρέφω τη ματιά μου προς την προσπάθεια που όλοι κάνουμε για ισορροπία. Η γενιά των γονιών μας, μας πρόσφερε μεν ό,τι περισσότερο μπορούσε, αλλά ίσως όλο αυτό ενείχε κάποια υπερβολή και δεν ήταν βιώσιμο».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μουρμούρα στη ΝΔ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μουρμούρα στη ΝΔ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ