2019-04-15 22:00:54
Φωτογραφία για Η στέψη πήρε παράταση για ΠΑΟΚ, Παρί και Γιουβέντους
Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να στεφθεί και επίσημα πρωταθλητής από την αγωνιστική που μας πέρασε. Ήθελε νίκη στη Λάρισα για να τα καταφέρει, αλλά κόλλησε στο 1-1 και πλέον χρειάζεται άλλον έναν βαθμό για να κλειδώσει και μαθηματικά τον τίτλο, οπότε αυτό αναμένεται να γίνει στο ματς με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή (21/4). Ακόμη λίγες μέρες θα πρέπει να περιμένουν για να κλειδώσουν και μαθηματικά τους τίτλους τους και η Παρί Σεν Ζερμέν με τη Γιουβέντους.

Η ομάδα το Παρισιού γνώρισε την συντριβή με το εκκωφαντικό 5-1 από την Λιλ και υπέστη την βαρύτερη εντός συνόρων ήττα της από τον Δεκέμβρη του 2000! Της αρκούσε ακόμη και ισοπαλία για να σφραγίσει το πρωτάθλημα, το οποίο δε χάνεται με τίποτα καθώς είναι στο +17 από τη 2η Λιλ (81β. έναντι 64β.) έξι αγωνιστικές πριν το τέλος και έχει και ένα ματς λιγότερο. Η Παρί μπορεί να καθαρίσει τον τίτλο με νίκη την προσεχή Τετάρτη (17/4) στο εξ αναβολής εκτός έδρας ματς με τη Ναντ
. Η Γιουβέντους από την πλευρά της έχασε με 2-1 από τη ΣΠΑΛ εκτός έδρας! Κι αυτή είναι απίθανο να χάσει την τίτλο, καθώς είναι στο +17 από τη Νάπολι (84β. έναντι 67β.), έξι αγωνιστικές πριν το τέλος και μπορεί να κλειδώσει το πρωτάθλημα εντός έδρας, στο προσεχές ματς (20/4) με τη Φιορεντίνα. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε υπήρξαν και δύο ομάδες που κατέκτησαν και μαθηματικά τους τίτλους στα πρωταθλήματά τους: η Γιουγκ Μπόις στην Ελβετία (μετά την ισοπαλία 0-0 της Βασιλείας με τη Γκρασχόπερ) και η Σλόβαν Μπρατισλάβας (κέρδισε με 3-0 στην έδρα της Ζίλινα) στη Σλοβακία.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ