2019-04-16 17:20:50
Φωτογραφία για Και τη Μπεκατώρου διεκδίκησε ο ΣΚΑΪ
Νέο διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 συμφώνησε η Μαρία Μπεκατώρου για «Still Standing» και «YFSF». Και όπως μαθαίνω με αύξηση των αποδοχών της και σημαντικές για τις εποχές που διανύουμε.

Τις προηγούμενες όμως εβδομάδες υπήρξε ένα έντονο άγνωστο παρασκήνιο που λίγοι γνώριζαν.

Εδώ και ένα δίμηνο έχει αποφασίσει ο διευθυντής προγράμματος του Σκάϊ Λοίζος Ξενόπουλος να εντάξει τηλεπαιχνίδια. Και ένα από αυτά προοριζόταν για την Μαρία Μπεκατώρου.

Για όσους δεν το θυμούνται η πρώτη είσοδος Μπεκατώρου στα μεγάλα κανάλια από το Τηλεάστυ ήταν στο «Just the two of us» στο Mega και αμέσως μετά με την παρουσίαση του «Master Chef Junior».

Και τότε ο Λοϊζος Ξενόπουλος ήταν νο2 στο πρόγραμμα του Mega κάτω από τον Πέτρο Μπούτο. Ο διευθυντής του Σκάϊ λοιπόν ήθελε την Μπεκατώρου αλλά η πρόταση δεν έφθασε ποτέ.

Για την ακρίβεια δεν πρόλαβε να γίνει. Λειτούργησε η μέθοδος της αντικατασκοπίας. «Πουλάκια», «ψιθυριστές» για να χρησιμοποιήσω και επίκαιρη ορολογία «Game of Thrones» μετέφεραν στον ΑΝΤ1 τις προθέσεις του Σκάϊ.

Και έτσι στον ΑΝΤ1 λειτούργησαν ακαριαία φροντίζαν να ανανεώσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους με τη Μαρία που φέτος διανύει την καλύτερή της χρονιά από άποψης τηλεθέασης.

nassosblog.gr

Υ.Γ Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως το κανάλι του Φαλήρου διεκδίκησε και τον Χρήστο Φερεντίνο για το ίδιο πόστο.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ